Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reparaţii

Covor asfaltic pentru refacerea a trei străzi distruse de lucrările ISPA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania de asfaltare a străzilor, demarată în municipiul Suceava de săptămâna trecută, concentrată în principal pe astuparea gropilor de pe bulevardul principal al Sucevei, de la intrarea dinspre Fălticeni până la ieşirea spre Botoşani, va continua în perioada imediat următoare cu refacerea în totalitate a trei străzi distruse de lucrările ISPA.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a precizat că prima stradă pe care va fi turnat covor asfaltic anul acesta este 22 Decembrie, pe care se circulă spre Adâncata şi Dorohoi.

“Strada 22 Decembrie este una dintre cele mai distruse din Suceava, iar cei care au de circulat pe acolo au tras destul în cei doi ani de când se tot lucrează acolo. Mi se pare normal să reabilităm prima dată acea stradă, care este şi drum naţional”, a declarat ieri Ion Lungu, care spune că lucrările de turnare a covorului asfaltic vor începe curând.

Pe lista de străzi care vor fi reparate cu covor asfaltic se numără şi strada Zamca, pe care lucrările ISPA sunt finalizate aproape în totalitate, dar strada nu mai este aproape deloc circulabilă, din cauza craterelor rămase în urmă.

O situaţie asemănătoare este şi în Obcini, pe strada Corneliu Coposu, pe care municipalitatea suceveană intenţionează să o refacă tot prin turnarea de covor asfaltic, care are o rezistenţă în timp mai mare, în vreme ce plombarea gropilor nu e garantată a rezista mai mult de trei luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Covor asfaltic pentru refacerea a trei străzi distruse de lucrările ISPA.
 Vizualizări articol: 2629 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Covor asfaltic pentru refacerea a trei străzi distruse de lucrările ISPA4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   B-dul G. Enescu nu este pe lista?! trimis de
(20 apr 2010, 13:47:59
B-dul G. Enescu, o artera importanta a orasului, pina-n centru, este deja distrus! In zona aceasta mai trebuie de facut curatenie, de pus iarba, de plantat si flori etc, Gardurile vii distruse de la lucrari cind se mai refac?!
2.   Doar 3? trimis de
(20 apr 2010, 15:06:56
Domnule Lungu, va invit si prin Obcini pe strada Victoriei! Toata strada, dintr-un capat in celalalt. Adaugam si lucrari nefinalizate, gropi uriase, mormane de pamant transformate dupa ploaia de azi in noroi. Credeam ca scapam de ISPA odata pentru totdeauna dar ei vad ca tot revin, cu noi demolari si sapaturi.
3.   Intrebare trimis de
(20 apr 2010, 16:56:32
Intrebare: mai exista vreun metru de strada neteda in Suceava?
Rugaminte: daca stie cineva numele strazii, sa-i trimita un semeseu prelipcarului sa nu cumva s-o asfalteze din nou!
3.1  RE: Intrebare trimis de
(21 apr 2010, 00:11:35
Au fost doua pana ieri:Calea Obcini pana la intrarea in Scheia,si serpentinele,alias Mircea Septilici,dar cu ultima s-a rezolvat,deja e in sapaturi,ca eram in stare sa ne invatam cu binele si dupa aia nu ne mai putea domoli portocalu' din prlipca.In rest orice strada ati lua-o la puricat merita masi mult sau mai putin denumirea de strada,bulevard,ulita,carare sau cum doriti sa-i spuneti.Deasemeni,ii transmit lui nea portocala,sa nu mai repare drumurile in Bj,ca dupa aia cand vin alegerile,ce le mai face votantilor?Teleferic spre centru,Zamca,Obcini?!A facut deja prea multe pana acum,mai are de gand sa opreasca CET-ul de acuma si ne-a rezolvat toate problemele,saracul condamnat la sacrificiu,deja ar fi cazul sa-i plangem de mila!
4.   ... trimis de
(20 apr 2010, 20:09:11
Da pe Marasesti cand a circulat edilul ultima data ? Cei care isi duc copii la Gen.3, si coboara Marasesti-ul stiu la ce ma refer: la calvarul de la ora 7.40 - 8.00 cand nu prea ai cum feri gropile.
4.1  RE: ... trimis de
(20 apr 2010, 20:16:29
Apropos... in fiecare dimineata vad persoane cu greutate din urbea noastra (judecatori, procurori, patroni, doctori, reporteri - chiar si de la Monitorul de Suceava... etc) care isi duc copii la scoala respectiva, trec prin toate gropile existente pe acea strada, dar... nu se sesizeaza nimeni.
5.   Rabdare trimis de
(21 apr 2010, 08:27:28
Sper ca la alegerile viitoare sa candidati unul din voi; vad ca idei aveti. Mai greu este insa cu punerea lor in practica. Abia astept sa va votez!!!!!!!(((((((((((
5.1  RE: Rabdare trimis de
(21 apr 2010, 10:25:41
Hm,dnu Lungu,daca e asa de greu,de ce ati mai candidat a doua oara?Daca numele nu e corect,oricum,target-ul e pe aproape,in zona ca sa zic asa.Chiar crede cineva in tot orasul asta ca era necesar ruinarea in totalitate a orasului,aruncarea lui in haos,mai ales ca si asa aveti de gand sa inchideti partea termica??Cam cine mai crede acum in bunele intentii,cand s-a ajuns si depasit starea de insuportabilitate pt 99% din suceveni?Restul,bineanteles,fi de culoarea portocalei,trebuind sa aplaude masurile de ssalvgardare si de sacrificiu suprem al marelui comandant!Nu care-s cumva Stefan cel Mare si Sfant avea descendenti pe la Prelipca?Asa am intelege si noi de unde vin marile comandamente de planificare a intarzierilor la toate lucrarile si ranjetul pe buze la observarea halului in care au reparat post mortem strazile dupa lucrari.NOTA BENE:DUPA CATIVA ANI DE DISTRUS MASINILE LA SEMAFOR ,,DENIS'',S-AU INCEPUT IN SFARSIT MARILE LUCRARI LA GROAPA DE DUPA SEMAFOR,,,,BRAVOOOOOOOS'' HALAL
6.   Are cineva garaj pt. caruta? trimis de
(21 apr 2010, 13:13:55
domnule,,,primar felicitari.eu sunt un hot mic,,un mic functional la primarie,,dar visez sa ajung mare ca dumneavoastra

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei