Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 apr 2010 - Anul XV, nr. 90 (4381)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrozitor

A vrut să-i taie capul cu o sabie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Scene şocante s-au petrecut, duminică seară, la un bar din Mălini, unde un tânăr a fost lovit de două ori cu o sabie în cap de către un consătean, victima fiind internată în stare critică la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde se zbate între viaţă şi moarte.

Agresorul este dispărut de la domiciliu, fiind căutat de poliţişti.

Duminică seară, în jurul orei 21:15, poliţiştii din Mălini au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un tânăr din localitate, Neculai Ştefănoaie, în vârstă de 26 de ani, a fost victima unei agresiuni, într-un bar din centrul comunei.

Agresiunea, aveau să stabilească poliţiştii trimişi la faţa locului, s-a petrecut în jurul orei 21:00. Victima se afla în bar, la o masă, împreună cu mai mulţi prieteni. La un moment dat, în local a intrat Constantin Asaftei, în vârstă de 24 de ani, din aceeaşi localitate, care, fără să stea prea mult pe gânduri, a scos o sabie şi l-a lovit puternic în cap, de două ori, pe Ştefănoaie, după care a părăsit localul.

Din câte se pare, cei doi se încăieraseră cu câteva ore înainte, în acelaşi local.

Victima a căzut într-o baltă de sânge, fiind transportată de urgenţă, în comă, la Spitalul Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava.

Date fiind leziunile foarte grave suferite, pacientul, care trebuia supus unei intervenţii chirurgicale, a fost transferat în aceeaşi noapte la Spitalul de Neurochirurgie „Profesor Nicolae Oblu” din Iaşi.

Potrivit medicilor ieşeni, Neculai Ştefănoaie prezenta un traumatism cranio-cerebral grav, comă grad II şi fractură temporală parietală bilaterală, aceştia fiind rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale pacientului.

 

Au găsit sabia aruncată într-o fântână

Între timp, lucrătorii postului de poliţie, dar şi o echipă operativă de la Poliţia Fălticeni încearcă să dea de urma agresorului, dispărut de la domiciliu la scurt timp după comiterea faptei.

Oamenii legii aveau informaţii că suspectul, Constantin Asaftei, se ascunde la o stână din zonă.

Surse judiciare ne-au mărturisit că în cursul zilei de ieri a fost găsită şi sabia cu care a fost comisă agresiunea, aceasta fiind aruncată într-o fântână.

„S-au luat măsuri pentru găsirea acestuia, iar în funcţie de rezultatul examinării medico-legale se vor lua măsurile legale ce se impun”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A vrut să-i taie capul cu o sabie.
 Vizualizări articol: 3226 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
A vrut să-i taie capul cu o sabie4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat de ce sa intampla in malini trimis de
(20 apr 2010, 17:47:32
asemenea oameni trebuie izolati de societate.Este un criminal,acest individ ar trebui sa fie executat precum a dorit moartea acestui tanar,caruia multa lume ii poarta respectul.Sa-i dea Dumnezeu sanatate sa traiasca si sa aiba fericirea ca el cu mana lui sa-l execute pe acest indvid.Ne pare rau nicule de cea ce ti sa intamplat,iti dorim sa fii tare sa treci peste aceasta cumpana a vietii tale.Ne pare rau ca justitia in acest caz nu a dispus din prima cercetarea acestui criminal in stare de arest preventiv.
Ce nu prezinta un pericol pentru societate????
Domnilor ATENTIE.!!!
2.   :) trimis de
(20 apr 2010, 18:02:35
Observ ca la Malini sunt multi ninja si karatisti in ultima vreme. Fac judecata acolo.
3.   Cine cauta gaseste trimis de
(21 apr 2010, 12:49:31
poate acum o sa se linisteasca si alti smecheri de pe acolo...orice nas isi are nasu

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei