Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2010 - Anul XV, nr. 71 (4362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

La Suceava

Udrea a deschis Târgul de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Ministrul Dezvoltării regionale şi turismului, Elena Udrea, a participat, pentru al doilea an consecutiv, la deschiderea evenimentelor din cadrul proiectului „Paştele în Bucovina”. Udrea a fost prezentă la deschiderea Târgului de Paşte şi a expoziţiei gastronomice cu produse de post din centrul Sucevei, unde a primit cadouri şi flori din partea celor care îşi expun produsele. Ministrul Turismului a ajuns pe esplanada Casei de Cultură din centrul Sucevei de la Palatul Administrativ, unde cu câteva minute înainte semnase contractele de finanţare pentru proiectele europene aprobate mănăstirilor Dragomirna, Suceviţa şi Moldoviţa. După acest moment oficial, Elena Udrea s-a plimbat pe jos până în centrul Sucevei, însoţită de preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, primarul Sucevei, Ion Lungu, şi de alte oficialităţi. Alături de Elena Udrea au mai fost prezenţi şi fetiţa care anul trecut a fost imaginea proiectului „Paştele în Bucovina” şi băieţelul de cinci ani pe care sucevenii îl pot vedea anul acesta pe afişele de prezentare a proiectului. Trebuie spus că pe drumul de la Palatul Administrativ către centrul Sucevei, Elena Udrea a ţinut să o ajute pe fetiţa care a fost imaginea proiectului anul trecut, luându-i acesteia din braţe oul de culoare roşie pe care scrie „Paştele în Bucovina”.

 

Udrea a primit şi anul acesta o traistă bucovineană şi ouă încondeiate

În centrul Sucevei, Elena Udrea a vizitat standurile meşteşugarilor care îşi expun produsele în cadrul Târgului de Paşte, unii dintre aceştia oferindu-i şi anul acesta cadouri. Ministrul Turismului a primit o traistă bucovineană, flori şi mai multe ouă încondeiate, de la meşteri populari din întreg judeţul. Apoi, Elena Udrea a vizitat standurile celor prezenţi la expoziţia gastronomică de produse de post. Unul dintre participanţi, proprietarul pensiunii „La Filuţă” din Mălini, i-a oferit Elenei Udrea un imens buchet de flori şi i-au fost prezentate o parte din bucatele pe care turiştii le pot degusta la această pensiune, după care ministrul a fost invitat la o cană cu bere de casă. Ministrul Dezvoltării şi turismului a mai apreciat şi standul unui sucevean care prezenta produse apicole.

 

„Vă urez să primiţi cât mai mulţi oaspeţi în perioada sărbătorilor de Paşte”

La deschiderea oficială a Târgului de Paşte, Elena Udrea a declarat că îşi doreşte ca şi anul acesta judeţul Suceava să fie vizitat de cât mai mulţi turişti, „care pot veni aici să petreacă Sărbătorile Pascale în stil tradiţional autentic românesc”.

„Vin cu drag astăzi aici, aşa cum vin de fiecare dată la dumneavoastră. Nu puteam să lipsesc de la începutul acestor sărbători minunate care se fac aşa de frumos aici, la dumneavoastră, în Bucovina. Vă urez să primiţi cât mai mulţi oaspeţi în perioada sărbătorilor de Paşte, să îi încântaţi aşa cum i-aţi încântat şi anul trecut. Şi asta pentru că despre Bucovina se spun cuvinte frumoase în toată Europa. Oamenii deja vă cunosc şi ştiu ce gazde bune sunteţi şi ce primitori sunt oamenii de aici”, a declarat Udrea.

 

Flutur i-a invitat pe suceveni la concertul „Clopotele Bucovinei”

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a precizat că îşi doreşte ca anul acesta numărul turiştilor care vizitează judeţul în perioada sărbătorilor Pascale să fie mai mare decât cel de anul trecut, când în pensiunile şi hotelurile sucevene au fost cazaţi peste 25.000 de turişti. El a i-a invitat pe suceveni să participe la toate manifestările organizate în cadrul proiectului „Paştele în Bucovina”, amintind, printre altele, Drumul Ouălor Încondeiate, Festivalul Ouălor Încondeiate de la Ciocăneşti, care începe astăzi, precum şi la concertul „Clopotele Bucovinei”. „În prima zi de Paşte, duminică, îi invit pe suceveni şi nu numai la o premieră. La ora 12:00, în faţa Palatului Administrativ, vom avea un concert de clopote. Am înregistrat aceste clopote de la 15 mănăstiri şi biserici. Este un concert extraordinar pe care vă invit să-l ascultaţi. Şi vă invit să ciocniţi şi un ou roşu aici, în faţa Palatului Administrativ”, a spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea a deschis Târgul de Paşte.
 Vizualizări articol: 787 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Udrea a deschis Târgul de Paşte1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nici un comentariu? trimis de
(26 mar 2010, 20:57:17
Cum, nimeni nu are nici o parere? Doamne fereste ce-as scrie daca mi-ar da astia voie!!! Dar nu e voie... CIRC. Atat am avut de zis. Va pup. Pa!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei