Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2010 - Anul XV, nr. 71 (4362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Filmul bate meciul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În etapa intermediară din Serie A s-a văzut ceea ce începuse să se intuiască încă de duminică: echilibrul de la vârful ierarhiei a fost mai degrabă rodul unui ralanti al lui Inter, decât expresia forţei de joc a lui Milan. Când a trebuit să facă pasul cel mare şi să devină lider (lucru esenţial din punct de vedere psihologic), echipa lui Leonardo a remizat pe propriul teren în nocturna cu Napoli. Pentru ca miercuri să-şi încununeze mediocritatea cu un eşec la Parma) gol bulgarul Bojinov, în prelungiri. Aşadar, după întâlniri cu două echipe de mijlocul clasamentului, contabilizează un punct şi pune punct speranţelor la titlu. Poate doar dacă Interul dă cu nasul de un obiectiv mult prea atractiv, lesne de identificat în Liga Campionilor, dar ar însemna să treacă de Barcelona în semifinale, cu al său Messi fără cusur. Însă tot aşa părea şi Ronaldinho în 2005, tot la Barcelona, şi chiar dacă brazilianul a marcat acel gol de pe loc, cu şpiţul, tot Mourinho cu a sa echipă, pe atunci Chelsea, au trecut mai departe. Până atunci, vine derby-ul cu o altă veleitară, Roma lui Ranieri, care i-a luat faţa lui Milan la golaveraj şi a urcat pe treapta secundă. Interesant că ultimul eşec al Romei se pierde în negură de vreme, devreme ce s-a întâmplat prin octombrie anul trecut! La fel de interesant, şi totodată emblematic pentru Roma, Livorno i-a luat 4 puncte în acest sezon în care este lanternă roşie orbitoare! Ar urma întrebarea retorică „unde s-ar fi aflat Roma cu aceste puncte?!”, dar mai bine nu...

Fapt este că romanii aşteaptă relaxaţi partida, sobrul Ranieri se arată a fi mare cinefil, ataşându-le unora dintre elevii săi etichete cu filme: „Avatar” pentru cuplul Totti-Toni şi „Straniul caz al lui Benjamin Button” pentru Juan (adică brazilianul întinereşte pe măsură ce trece timpul).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Filmul bate meciul.
 Vizualizări articol: 980 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Filmul bate meciul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei