Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2010 - Anul XV, nr. 71 (4362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sancţiuni

Amenzi de jumătate de miliard de lei vechi, date unor transportatori - pirat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primele amenzi record, prevăzute pentru cei care fac transport ilegal de persoane, au fost date săptămâna aceasta, în municipiul Suceava, unor “piraţi” care efectuau transporturi către Botoşani şi Fălticeni.

Astfel, două persoane, care nu locuiesc în municipiul Suceava, dar câştigau de pe urma transporturilor ilegale făcute cu clienţi preluaţi de la ieşirile din oraş, au de plătit o jumătate de miliard de lei vechi (50.000 lei), după ce au fost opriţi în trafic, cu maşinile pline cu călători “racolaţi” de ei.

“Sunt primele amenzi pe care le dăm pentru transport ilegal de persoane, în baza noi legi. Chiar dacă le-am dat amenda minimă, aceasta tot este de 25.000 de lei, adică o sumă enormă, pe care mulţi nu şi-ar permite să o plătească nici măcar după ce vând maşina. Nu avem altă soluţie, decât să respectăm legea. Cei care au fost amendaţi nu sunt la prima abatere. Au mai fost prinşi asupra faptului, le-am dat avertisment, chiar i-am rugat să înceteze, pentru că nu le va fi uşor când îi vom amenda, dar nu au vrut să înţeleagă. Ambii au cazier profesional, îi avem pozaţi cum iau clienţi, avem declaraţiile martorilor, procese verbale la prinderea lor, când au fost opriţi de Poliţie pe stradă, nu au cum să conteste amenda dată”, a declarat viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harşovschi.

Unul dintre cei amendaţi este Mihai B, din oraşul Salcea, care lua clienţi la cursele ilegale de la ieşirea din Suceava spre Botoşani, în vreme ce Amfilochie S., din comuna Şcheia, prelua călători de la ieşirea din Suceava spre Fălticeni.

Viceprimarul Sucevei a precizat că va continua să efectueze controale, împreună cu Autoritatea Rutieră Română şi Poliţia Rutieră, toţi cei prinşi în flagrant fiind întâi avertizaţi, apoi amendaţi, dacă nu renunţă de bunăvoie la activitatea lor ilegală.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de jumătate de miliard de lei vechi, date unor transportatori - pirat.
 Vizualizări articol: 2073 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
Amenzi de jumătate de miliard de lei vechi, date unor transportatori - pirat4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai ba trimis de
(26 mar 2010, 14:48:01
asta e exagerare..... amenta de 250 milioane pentru ca, cara oameni ....

asta e o lege facuta probabil de un sef a vreounei firme de transport mare ... mergeti putin in autogari sa vedeti cu ce fel de microbuze/autobuze se lucreaza.... zici ca le cad rotile in mers..... si soferii niste incompetenti cateodata, sunt si buni dar sunt si altii vitezomani ..... oameni luati in picioare ..... in microbuze si etc....
2.   Ok trimis de
(26 mar 2010, 16:23:23
LA COROCAIESTI CAND FACETI UN CONTROL?
3.   As trimis de
(26 mar 2010, 20:24:13
CAND MA UIT LA TINE HASORCHI IMI VINE SA RAD. NU NUMAI CA AI O MUTRA DE TAMPIT DAR CHIAR TE STRADUIESTI SA-TI INTRI-N PIELE. CARE JUDECATOR NORMAL LA CAP AR MENTINE O ASA AMENDA PT O PERSOANA FIZICA ? SA STII CA PROBLEMELE EXISTENTE TE CAM DEPASESC DA-TI DEMISIAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! HANDICAPATULE
4.   Era si timpul trimis de
(27 mar 2010, 07:50:26
Foarte bine.....era si timpul sa se dea cateva amenzi....nu mai aveai loc in strada de acesti ...pirati...oriunde mergi te streseaza cu intrebari....falticeni?...bosa daca nu le raspunzi ...mai vorbesc si urat si daca reusesc sa te racoleze in final.....ai parte de un drum ingrozitor...incepand de la mirosul insuportabil din miasina sau de la sofer,pana la riscul de a nu mai ajunge la destinatie deoarece ai toate sansele ca acele de masini sa se strice.....ASA CA ...MULTUMIRI PRIMARIEI SUCEAVA....scapati-ne de PIRATI

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei