Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 feb 2010 - Anul XV, nr. 45 (4336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Accident

Un şofer care venea din Germania a intrat în coliziune violentă cu un tir, din cauza oboselii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer care se întorcea din Germania a provocat un grav accident rutier după ce a intrat pe sensul opus de mers şi s-a izbit într-un tir. Bărbatul a scăpat maşina de sub control aparent inexplicabil, pe o porţiune de drum drept, poliţiştii bănuind că acesta a adormit la volan. Impactul a fost foarte violent, marele noroc al şoferului autoturismului fiind că nu s-a izbit frontal în tir, caz în care ar fi intrat sub roţile acestuia. 

 

Tirul, răsucit de forţa impactului

Accidentul s-a produs luni seară, în jurul orei 20.30, pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, pe o porţiune de drum recent reabilitată, unde de obicei se circulă cu viteză mare.

Gheorghe Vântu, în vârstă de 45 de ani, din comuna Agapia, judeţul Neamţ, conducea un autoturism Opel, îndreptându-se spre localitatea de domiciliu. Se întorcea din Germania şi din câte se pare nu făcuse nici o pauză, dorind să ajungă cât mai repede acasă. Ajuns în Poiana Stampei, şoferul a pătruns brusc pe contrasens, lovindu-se de un tir cu semiremorcă, încărcat cu prefabricate din pal, condus regulamentar de Marian Ivanciuc, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Grăniceşti. Şoferul maşinii de gabarit nu a mai avut cum să evite impactul, la faţa locului fiind găsite foarte puţine urme de frânare. Autoturismul Opel s-a lovit de tir în partea lateral stângă, impactul fiind atât de violent încât maşina de mare tonaj s-a răsucit de-a latul drumului.

 

Circulaţia pe DN 17, blocată mai bine de două ore 

Un echipaj de „Descarcerare” al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, ajuns imediat la faţa locului, l-a găsit pe şoferul autoturismului prins între fiarele maşinii, scoţându-l în câteva minute şi predându-l unei ambulanţe, care l-a transportat de urgenţă  la Spitalul Municipal Vatra Dornei.

La internare, bărbatul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-facial acut deschis”, „comoţie cerebrală”, „plagă contuză regiune frontală”, „traumatism hemitorace stâng şi şold drept” şi o fractură la nivelul osului de la şoldul stâng, medicii apreciind că acesta are leziuni ce vor necesita cel puţin 20 de zile de îngrijiri medicale.  

Timp de două ore şi jumătate, până ce tirul a putut fi îndepărtat de pe carosabil, drumul naţional care leagă Bucovina cu Ardealul a fost blocat, coloane de maşini întinzându-se pe kilometri întregi pe ambele sensuri de mers.

Ambii şoferi au fost verificaţi cu etilotestul, rezultatul fiind 0. Bărbatul din Grăniceşti care conducea tirul nu a suferit nici un fel de leziuni în urma impactului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer care venea din Germania a intrat în coliziune violentă cu un tir, din cauza oboselii.
 Vizualizări articol: 5496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Un şofer care venea din Germania a intrat în coliziune violentă cu un tir, din cauza oboselii3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cel cu TIRUL poarta intreaga raspundere! trimis de
(24 feb 2010, 12:52:29


Nu-i adevarat, cred ca cel cu TIRUl poarta intreaga raspundere!
Spun asta deoarece totdeauna am probleme cind intalnesc mastodontii pe soselele patriei. Nu-i intereseaza, merg pe unde nu crezi! Isi fac de cap, chiar inadins merg pe mijlocul soselei! Fac depasiri riscante sau pur si simplu, nu te lasa sa-i depasesti!
NU REDUC VITEZA,etc,...
Na-i cum demonstra ca totul se intimpla din cauza lor!.....
1.1  RE: Cel cu TIRUL poarta intreaga raspundere! trimis de
(24 feb 2010, 14:13:08
Sunt de acord cu tine aici. Foarte multi dintre ei fac exact asa
1.2  RE: Cel cu TIRUL poarta intreaga raspundere! trimis de
(24 feb 2010, 17:34:09
Am patit si eu ceva asemantor LAATU, dar eu am sunat la politie si le-am spus ca un tir-ist conduce iresponsabil, ne baga pe toti in sant, se baga in depasiri exact unde era vizibilitate 0, ma gandeam tot timpul ca poate muri cineva nevinovat. Sunati la politie si va asigur ca veti gasi solutia pt acesti soferi. Fara o reclamatie nu se poate face nimic. Haideti sa fim si noi cei din randul soferilor ceva mai responsabil, haideti sa-i tragem de urechi pe cei care cred ca sofatul e o joaca. Putem face asta ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei