Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 feb 2010 - Anul XV, nr. 45 (4336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile francizei "Amurg", au recunoscut că formează un cuplu

Actorul britanic Robert Pattinson, interpretul vampirului Edward Cullen din franciza "Amurg", a recunoscut, după multe luni de intense speculaţii în presa internaţională, că are o relaţie cu colega sa din această serie, actriţa Kristen Stewart, interpreta personajului Bella.

Potrivit dailymail.co.uk, cei doi tineri actori, care şi-au început relaţia încă din 2009, ar fi trebuit să se prezinte împreună, ca un cuplu, la gala premiilor BAFTA, ce a avut loc duminică, la Londra, însă au ajuns în cele din urmă separat la acest eveniment.

Pattinson, în vârstă de 23 de ani, a fost intens aplaudat de publicul prezent la ceremonie, în timp ce Stewart, în vârstă de 19 de ani, a fost desemnată câştigătoarea categoriei "cea mai bună actriţă debutantă", la gala BAFTA, organizată la Royal Opera House.

După ce a refuzat multe luni să comenteze relaţia pe care o are cu colega sa de platouri, Robert Pattinson a recunoscut că formează un cuplu cu Stewart.

"E extrem de dificil, dar, da, suntem împreună. Nu putem mereu să ajungem în acelaşi timp într-un loc, din cauza fanilor. E o adevărată nebunie. Aceasta ar fi trebuit să fie prima noastră apariţie în public în calitate de cuplu, însă a fost imposibil. Suntem acum împreună, aici, la un eveniment public, însă nu e deloc uşor. Trebuie să facem toate acele lucruri pentru a nu atrage atenţia", a declarat actorul britanic pentru The Sun.

După gala premiilor BAFTA, cuplul s-a deplasat la Grosvenor House Hotel pentru petrecerea de după ceremonie, de unde cei doi au plecat la puţin timp după miezul nopţii.

Luni seară, Kristen Stewart a participat, singură, la gala Elle Style Awards, în timp ce Robert Pattinson a fost ocupat cu filmările pentru noul său lungmetraj, intitulat "Bel Ami".

Zvonurile despre relaţia dintre cei doi actori au apărut imediat după lansarea primului film din franciza "Amurg", la sfârşitul anului 2008.

Catherine Hardwicke, care a regizat primul film al francizei, a declarat: "După câte mi-a spus Kristen, nu s-a întâmplat în timpul filmărilor pentru primul lungmetraj. Nimic nu a depăşit limita în timpul acelor filmări. Kristen a avut nevoie de mai mult timp pentru a înţelege şi pentru a-şi spune: «OK, trebuie să-i dau o şansă şi să încerc să fiu alături de această persoană»".

Totodată, regizoarea americană a recunoscut că a remarcat puternica atracţie dintre cei doi actori în timpul filmărilor, însă i-a transmis un avertisment lui Pattinson, deoarece Kristen Stewart avea doar 17 ani pe atunci: "După ce l-am distribuit în film, i-am spus: «Rob, nici măcar să nu te gândeşti să ai o relaţie cu ea. Nu are încă 18 ani. Vei fi arestat".

Stewart şi Pattinson au negat în repetate rânduri că ar forma un cuplu şi, până în primăvara anului 2009, actriţa americană susţinea că are o relaţie stabilă cu iubitul ei, Michael Angarano.

Potrivit speculaţiilor din presa internaţională, relaţia dintre Kristen Stewart şi Robert Pattinson a început în vara anului trecut, în timpul filmărilor pentru al doilea lungmetraj al seriei, intitulat "Saga Amurg: Lună Nouă".

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg" şi "Saga Amurg: Lună Nouă" - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Al treilea film al seriei, intitulat "Eclipse", va fi regizat de David Slade, un cineast specializat în filme horror, şi va fi lansat în vara acestui an. Franciza "Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer, vândute în peste 85 de milioane de copii, în mai mult de 50 de ţări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile francizei "Amurg", au recunoscut că formează un cuplu.
 Vizualizări articol: 1835 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Robert Pattinson şi Kristen Stewart, starurile francizei "Amurg", au recunoscut că formează un cuplu5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei