Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 feb 2010 - Anul XV, nr. 45 (4336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Dublul asasinat de la Siret

UPDATE: 11:45! Portretele robot ale suspecţilor dublului asasinat de la Siret

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai bun specialist din ţară în realizarea portretelor robot a fost adus la Suceava de anchetatorii dublului asasinat de la Siret, au mărturisit, aseară, surse judiciare, fiind vorba despre şeful Serviciului de Criminalistică al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, comisarul şef Alexandru Cânpean.

Acesta, împreună cu ofiţeri specializaţi din cadrul IPJ Suceava, au lucrat în ultimele zile la realizarea portretelor robot ale suspecţilor terifiantei crimei de la Siret, de miercurea trecută, portrete realizate pe baza semnalmentelor descrise de mai mulţi martori oculari. E vorba de cel puţin trei martori care au observat în intervalul producerii crimei, 13:30 -15:00, două persoane suspecte.

Surse judiciare ne-au mărturisit că s-au realizat două portrete robot, în care apar figurile a doi bărbaţi, unul mai în vârstă, iar celălalt mai tânăr.

Portretele robot vor fi date mass-media în aceste zile, iar anchetatorii speră să obţină noi indicii odată cu publicarea figurilor suspecţilor.

Între timp, anchetatorii continuă audierile, verificarea tuturor ipotezelor posibile.

 

„Soţia îi gătea fetiţei peşte la cuptor”

Ieri, a mai apărut un zvon potrivit căruia asasinii, după ce le-au împuşcat pe Carmen şi Raluca Hriţcu, au dat drumul la gaze, la aragaz, pentru a arunca în aer apartamentul.

Autorităţile au infirmat zvonul, iar Vasile Hriţcu ne-a explicat şi de la ce anume a pornit confuzia. „Aragazul era într-adevăr pornit când am intrat în casă.... Soţia îi gătea fetiţei peşte la cuptor”, ne-a mărturisit bărbatul.

 

Posibil trei suspecţi, daţi de ucraineni

O veste bună, dacă se confirmă, vine din Ucraina. Surse apropiate anchetatorilor ne-au mărturisit că poliţiştii din Ucraina au identificat trei suspecţi, posibili autori ai dublului asasinat de la Siret, motiv pentru care au fost demarate procedurile de aducere la audieri, la Suceava, a celor trei.

Între timp anchetatorii aşteaptă rezultatele probelor recoltate din apartamentul familiei Hriţcu şi trimise la Institutul de Criminalistică de la Bucureşti.

Cert e că în locuinţă s-au găsit foarte multe amprente, însă, deocamdată, nu se ştie dacă, în afară de cele ale familiei, ale rudelor şi prietenilor veniţi în vizită în ultima perioadă, sunt şi amprente lăsate de asasini.

 

UPDATE! Portretele robot ale suspecţilor dublului asasinat de la Siret

Anchetatorii dublului asasinat de la Siret au finalizat astăzi potretele robot ale suspecţilor şi le-au făcut publice.

„Pe baza audierilor de  martori şi ale investigaţiilor efectuate până în prezent, poliţiştii au întocmit portretele robot a două persoane care au fost semnalate în zona locuinţei victimelor la data producerii evenimentului”, a declarat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul Gabriel Panţiru.

Primul suspect, are în jur de 30-35 de ani, o înălţime de circa 1,80 metri, constituţie corporală-solid, forma feţei dreptunghiulară, tenul măsliniu-deschis; nebărbierit cu păr facial până spre zona superioară a obrajilor; posibil să aibă un semn de formă ovală pe unul dintre obraji cu lungimea de aprox. 1 cm; părul negru, drept, des, scurt, cu linia de inserţie concavă; frunte uşor ridată, sprâncene groase; ochii de culoare albastru închis; nasul normal; gura de mărime mijlocie.

Poziţia corpului dreaptă, spatele lat.

La data crimei, când a fost văzut de martorii poliţiei, era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră (posibil fâş) cu fermoar negru; pantaloni largi de culoare închisă; pe cap purta un fes de culoare neagră, ţinută neîngrijită.

Al doilea suspect are până în 40-45 ani; înălţime aproximativă sub 1,70 m; constituţie corporală –normală; tenul deschis, gălbui; faţă de formă rotundă, nebărbierit cu părul facial de culoare deschisă(roşcat); părul şaten, cu chelie frontală parţială; ochii de culoare căprui, întredeschişi; sprâncene foarte slab vizibile; nasul posibil cu deviaţie de sept; gura mică. Părea îmbătrânit prematur.

Când a fost văzut de martori, în zona blocului familiei Hriţcu, era îmbrăcat cu o haină din doc de culoare gri închis spre verzui; pe cap căciulă din blană de culoare gri cu alb, ţinută neîngrijită.

„Persoanele care pot furniza informaţii care să ducă la identificarea celor doi sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului UPDATE: 11:45! Portretele robot ale suspecţilor dublului asasinat de la Siret.
 Vizualizări articol: 31771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 18 voturi
UPDATE: 11:45! Portretele robot ale suspecţilor dublului asasinat de la Siret4.8518

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Il gasiti la cotroceni trimis de
(24 feb 2010, 17:12:18
fara caciula de blana este leit baselu' dupa un chef prelungit. Pacat ca nu-l pot vedea la luminii flacarii violet.
2.   "il gasiti la cotroceni" trimis de
(24 feb 2010, 17:57:12
Auzi mai TORQUE:cred ca nici nu stii unde este Cotrocenii in Romania,probabil ai facut gradinitza la seral si la lumanare nu prea ai invazat multe.
3.   ... trimis de
(24 feb 2010, 23:22:05
nu vor fi prinsi criminali niciodata ... aces caz asa o sa ramana
3.1  RE: ... trimis de
(25 feb 2010, 01:15:02
clar..

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei