Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 feb 2010 - Anul XV, nr. 45 (4336)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Supărare

Primăria Suceava, dată în judecată pentru gropile de pe străzi

Miercuri, 24 Februarie 2010 (16:45:41)

Primăria Suceava se confruntă cu primele acţiuni în instanţă din cauza daunelor provocate autoturismelor de gropile din asfalt. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că în această iarnă societatea de asigurări Omniasig a deschis două procese primăriei pentru recuperarea despăgubirilor pe care le-a achitat unor şoferi asiguraţi CASCO, după daune provocate de starea străzilor. Lungu a arătat că această iarnă a fost “una capricioasă”, cu diferenţe foarte mari de temperatură de la o zi la alta, ceea ce a provocat deteriorarea accentuată a străzilor. “O să reparăm străzile. Dacă vrem să găsim neapărat vinovaţi, îi putem găsi oricând şi oriunde”, a afirmat Ion Lungu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Suceava, dată în judecată pentru gropile de pe străzi.
 Vizualizări articol: 993 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Primăria Suceava, dată în judecată pentru gropile de pe străzi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Diferenta de interese trimis de
(25 feb 2010, 01:16:17
Scuza gasita de acest primar nenorocit care ne-a distrus vietile este una de copil mic care a spart o cana si nu stie pe cine sa dea vina!Daca ar fi cerut calitate si garantie la lucrarile efectuate de cand e el mare general in primarie,alta ar fi fost starea actuala a drumurilor din comuna noastra!Daca nu are interese absconse in nici o lucrare la infrastructura de pana acum,sa faca publice sanctiunile date tuturor firmelor care au efectuat lucrari pana acum,s-au dovedit de o calitate catastrofala si dlui le-a penalizat strasnic!Nu cumva a acordat lucrari in continuarenacelorasi firme care si-au dovedit incapacitatea de a face o lucrare la standarde normale,nu zic europene?Fondurile pot fi europene,dar aia nu sunt tampiti cu totii,dupa ce vad cum se fac la noi lucrurile,cred ca o sa se cam sature sa arunce banii intr-o groapa fara fund.Inceputul a fost la Ramnicu Valcea cu primari portocalii,asteptam continuarea,ce,permise s-au luat pe naspa doar la Arges??

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei