Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2010 - Anul XV, nr. 31 (4322)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6818 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reacţie

3% din plângerile adresate Comisiei condusă de deputatul Stan provin din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Fălticeni Ioan Stan, preşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor din Camera inferioară a Parlamentului, respinge acuzaţiile senatorului PD-L de Suceava Orest Onofrei, cum că ar folosi Comisia drept armă politică şi că îşi procură plângeri din judeţ pentru a avea de lucru. „Este posibil ca ideea folosirii unei Comisii parlamentare ca armă politică să-i fi trecut prin cap vreunui şef politic de-al domnului Orest Onofrei, dar în ceea ce mă priveşte, nu am semnale că jumătate din plângerile venite la Comisie provin din judeţul Suceava. Nu cred că procentul de care se teme dumnealui ar fi adevărat, după cum adevărat este că nu poţi controla Poşta Română spre a influenţa numărul sau localităţile din care ni se adresează cetăţenii. Nu văd care ar fi meritul meu în aprecierea de care se <bucură> primarii din Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Salcea, Dărmăneşti din partea cetăţenilor care ni s-au adresat în scris şi nu trompetistic”, a spus Stan.
El a arătat că din cele 800 de petiţii înregistrate la Comisia pentru cercetarea abuzurilor a Camerei Deputaţilor doar 3% provin din judeţul Suceava. Stan consideră incalificabil modul în care senatorul democrat-liberal insultă inteligenţa specialiştilor din cadrul Comisiei pe care o conduce, „adică a celor care analizează în mod profesionist şi pe baza informaţiilor cerute şi primite de la instituţiile statului român fiecare petiţie care ne parvine”. Deputatul social-democrat consideră că ceea ce l-a inflamat pe Orest Onofrei este sesizarea adresată Comisiei de către consilierii judeţeni ai PSD cu privire la „modul injust” în care Consiliul Judeţean a repartizat sumele pentru echilibrarea bugetelor locale.
„Îl asigur pe domnul Onofrei că dacă analiza la care vor proceda specialiştii Comisiei va arăta că e necesar, atunci voi aplica procedura uzuală şi toate etapele ei, care includ şi posibilitatea de audiere a preşedintelui Consiliului Judeţean Gheorghe Flutur”, a mai spus Ioan Stan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3% din plângerile adresate Comisiei condusă de deputatul Stan provin din Suceava.
 Vizualizări articol: 922 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
3% din plângerile adresate Comisiei condusă de deputatul Stan provin din Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei