Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   1 fişiere video

Inconştienţi

Şoferi pe microbuze, amendaţi pentru că aveau maşinile ticsite cu călători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O acţiune de control în trafic a Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, desfăşurată ieri pe DN 2, în zona Fălticeni, a dus la depistarea a două microbuze de transport persoane ticsite cu călători care stăteau în picioare, pentru această abatere şoferii fiind sancţionaţi contravenţional.
Maşinile, care tocmai ieşiseră din Fălticeni, efectuau curse spre Fântâna Mare, respectiv spre Rădăşeni, poliţiştii depistând, în fiecare microbuz, zece pasageri care stăteau în picioare. Ambii conducători auto, care lucrează pentru firme autorizate să efectueze transport local, au fost amendaţi cu câte 360 de lei, conform H.G. 1391/2006, întrucât au transportat în autovehicule mai multe persoane decât numărul de locuri prevăzute în certificatul de înmatriculare.
„Atragem atenţia tuturor operatorilor de transport persoane, precum şi cetăţenilor ce folosesc astfel de mijloace de transport, asupra riscului major la care se expun în momentul în care numărul de călători depăşeşte numărul de persoane prevăzut în certificatul de înmatriculare. Totodată, recomandăm cetăţenilor să folosească doar acele mijloace de transport în comun autorizate”, a fost mesajul inspectorului Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.
Poliţiştii şi inspectorii Agenţiei Rutiere Suceava anunţă ample controale în trafic pentru restabilirea ordinii în transportul de persoane, respectarea normelor de securitate a pasagerilor fiind o prioritate în acest sens.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şoferi pe microbuze, amendaţi pentru că aveau maşinile ticsite cu călători.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Şoferi pe microbuze, amendaţi pentru că aveau maşinile ticsite cu călători4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei