Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Taxe

Consiliul Local Suceava a aprobat taxele şi impozitele pentru 2010

Joi, 12 Noiembrie 2009 (17:43:19)

Valoarea taxelor şi impozitelor locale pe care le vor plăti locuitorii municipiului Suceava în anul 2010 au fost aprobate, joi, de Consiliul Local în unanimitate de voturi. Impozitele care îi interesează cel mai mult pe majoritatea sucevenilor, respectiv cele pentru clădiri, terenuri şi autoturisme se majorează, în medie, cu 10-12 la sută, însă după cum a ţinut să precizeze primarul de Suceava, Ion Lungu, nu ca urmare a intervenţiilor factorilor locali, ci din cauza faptului că Guvernul a ridicat plafoanele minime la aceste categorii de dări „pentru actualizare cu rata inflaţiei”. Impozitul şi taxa pe clădiri, impozitul şi taxa pe teren, impozitul pe mijloacele de transport, taxa pentru eliberarea certificatelor, avizelor şi autorizaţiilor, taxa pentru folosirea mijloacelor de reclamă şi publicitate, impozitul pe spectacole, taxa hotelieră, alte taxe locale, amenzile şi penalităţile aferente impozitelor şi taxelor locale, taxele judiciare de timbru şi taxele extrajudiciare de timbru se constituie integral în venituri proprii ale bugetului local, iar la această oră gradul de încasare de la populaţie şi de la firme este mai mult de jumătate din ceea ce s-a estimat. Consilierii au mai aprobat taxele pentru folosirea locurilor publice de desfacere fin pieţe şi bazar, taxele de parcare, cele pentru prestări servicii, pentru utilizarea patinoarului şi cele pentru serviciile prestate în cimitirul Pacea. De asemenea, au fost de acord în unanimitate pentru eliminarea taxei de sport şi a celei de intrare în bazar.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Consiliul Local Suceava a aprobat taxele şi impozitele pentru 2010.
 Vizualizări articol: 2097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Consiliul Local Suceava a aprobat taxele şi impozitele pentru 20100.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei