Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Antonescu, jurnaliştilor: Cereţi INSOMAR şi BCS sponsorizare şi punem pariu că intru în turul doi

Joi, 12 Noiembrie 2009 (19:02:43)

Candidatul PNL la Preşedinţie, Crin Antonescu, i-a spus, joi, unui jurnalist care îi spusese că nu intră în turul doi, potrivit mai multor sondaje, că, dacă are curaj, să ceară sponsorizare de la institutele de sondaje ca să pună cu el un pariu în acest sens.

Antonescu a afirmat că nu ia în considerare sondajele de opinie care îl creditează cu a treia şansă de a intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Preşedintele PNL a fost întrebat de un jurnalist dacă, în condiţiile în care, potrivit sondajelor de opinie, nu va intra în turul doi, ia în calcul iniţierea de negocieri cu PSD pentru sprijinirea lui Mircea Geoană.

"Nu, nu port în această săptămână niciun fel de negociere cu nimeni. Am toate şansele să intru în turul doi. Competiţia electorală este foarte strânsă. În această săptămână se mai pot întâmpla foarte multe lucruri. Mai avem o săptămână de campanie", a răspuns Antonescu.

El a făcut, apoi, referire la sondajele invocate de jurnalistul respectiv şi a spus: "Dacă doriţi să intrăm în amănunte despre sondaje, putem să o facem. Dacă vreţi, vă spun şi scorul real".

În urma răspunsului afirmativ al mai multor jurnalişti, Antonescu a continuat: "Pe INSOMAR, Traian Băsescu are atât cât este dat, Mircea Geoană are 24.5, eu am 22.3, iar Sorin Oprescu are 9".

Antonescu a mai negat o dată că ar intenţiona să discute, înainte de turul întâi, cu PSD pentru eventuala susţinere a candidatului social-democrat în schimbul unui posibil guvern PSD-PNL după alegeri şi a continuat: "Duc în această săptămână campania electorală la sfârşit şi intru în turul doi. Nu ştiu foarte sigur cu cine. Dacă doriţi, punem şi un pariu, în particular".

Întrebat pe ce ar pune pariu, candidatul PNL a răspuns: "Pe ce se pun pariurile, pe bani. Doriţi pe altceva? Nu aş dori să pun pe case, pe lucruri de astea, că nu e frumos".

Înainte de a pleca de la microfon, Antonescu a adăugat: "Dacă aveţi atâta curaj, întrebaţi INSOMAR şi BCS dacă vă sponsorizează la un pariu, că au de unde, vă garantez".
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antonescu, jurnaliştilor: Cereţi INSOMAR şi BCS sponsorizare şi punem pariu că intru în turul doi.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Antonescu, jurnaliştilor: Cereţi INSOMAR şi BCS sponsorizare şi punem pariu că intru în turul doi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei