Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ultraj

Jandarm bătut în timpul unei percheziţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un jandarm care participa, ieri dimineaţă, alături de mai mulţi colegi de-ai săi şi poliţişti, la o percheziţie domiciliară, într-o casă din comuna Vama, a fost bătut de unul dintre membrii familiei în imobilul căreia oamenii legii căutau după mai multe bunuri furate.
Agresorul, un anume Sandu Ursu, a început să facă scandal, acuzându-i pe poliţişti că încalcă legea şi că au intrat fără drept în casa lui, deşi oamenii legii i-au arătat mandatul de percheziţie eliberat de judecători.
Sandu Ursu a sărit la bătaie la forţele de ordine şi, la un moment dat, până să fie imobilizat de poliţişti, l-a lovit cu capul în faţă pe unul dintre jandarmii prezenţi la percheziţie.
Deşi poliţiştii au anunţat procurorii despre ultrajul petrecut, cerând arestarea preventivă a agresorului, Sandu Ursu a rămas în libertate.
Cum victima are nevoie, în urma agresiunii, potrivit certificatului medico-legal, de câteva zile de îngrijiri medicale, iar pedeapsa pentru această încadrare juridică prevede şi amenda, procurorii nu au putut cere instanţei arestarea lui Sandu Ursu.
Conform legislaţiei în vigoare, jandarmul ar fi trebuit să mai încaseze vreo doi pumni şi trei picioare şi să aibă peste 20 de zile de îngrijiri medicale pentru ca anchetatorii să-l poată închide în arestul poliţiei pe Sandu Ursu.
Din informaţiile pe care le deţinem, poliţiştii şi procurorii au cerut un mandat de percheziţie la domiciliul familiei Ursu întrucât existau informaţii că în acel imobil ar putea fi ascunse bunuri furate de la mai multe cabane şi case de vacanţă din zona Câmpulung Moldovenesc.
Surse judiciare ne-au mărturisit că, în timpul percheziţiei, au fost găsite mai multe bunuri suspecte, cercetările continuând pentru a se stabili dacă acestea provin sau nu din infracţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jandarm bătut în timpul unei percheziţii.
 Vizualizări articol: 4087 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 8 voturi
Jandarm bătut în timpul unei percheziţii2.858

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Lege pt hoti! trimis de
(12 nov 2009, 11:11:54
In tara asta vad ca lege e pt hoti si pt. tilhari,pai nu se poate sa loveasca un organ de ordine si el sa fie liber,pai ce frica ar mai avea ala ca sa loveasca un om de rand,sau poate ca nu e pericol public!? Cred ca era pericol public si era arestat doar daca ii fura sacosa matusii,bunici unei doamne procuror sau judecator,atunci ala era mancat !
2.   Hehe trimis de
(12 nov 2009, 11:18:47
asta e tara lui Basescu in momentul de fata, cu o justitie oarba. Imi e rusine ca sunt roman in Romaniasad
2.1  RE: Hehe trimis de
(12 nov 2009, 15:42:43
Emigreaza !
2.2  RE: Hehe trimis de
(12 nov 2009, 18:53:14
Justitia oarba este cea care judeca faptele inculpatului in timp ce nu tine cont de situatia materiala, statutul social, rasa sau religia acestuia. Daca iti este rusine ca esti roman, obtine cetatenia unei alte tari si renunta la cea cu care te-ai nascut.
3.   Ba nu trimis de
(12 nov 2009, 15:50:31
Nu e tara lui Basescu ci a romanilor....Ori Basescu,ori Iliescu sau Constantinescu nu-i tot una?Ati ajuns sa fiti chibiti la politica ca la fotbal!Zilnic vedem romani precum si alte minoritati aruncand gunoaie,vorbind urat,furand...E tara noastra,Romania!Atat timp cat nu te implici social educandu-ti semenii,atat timp cat votezi candidatii patati ai tuturor partidelor,asta meriti!Eu nu mai votez un rau mai mic,astept alegeri serioase!
3.1  RE: Ba nu trimis de
(12 nov 2009, 19:12:37
Of,cata dreptate ai ,...asa suntem toti de kaca.t...subscriu intrutotul la ce ai zis!
4.   Hehe trimis de
(12 nov 2009, 22:32:20
intr-adevar. asta e romania. o tara cu un presedinte rasist, cu pedofili, cu corupti, cu politisti beti, cu salarii de 500 ron (in cel mai fericit caz), cu babe violate si omorate, cu droguri, cu tigari, cu bazar, cu santier. Asti-a suntem, intr-adevar ! mult succes !
4.1  RE: Hehe trimis de
(13 nov 2009, 19:56:06
Adevarat graiesti. Ai uitat de viitorii cetateni straini - olimpicii la informatica sau matematica-fizica. Tu inca care categorie te incadrezi ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei