Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nemulţumire

Bălan reclamă „agresivitatea ieşită din comun” a adversarilor politici

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Secretarul general al Organizaţiei Judeţene Suceava a PD-L, deputatul Ioan Bălan, consideră că în judeţul nostru campania electorală este „de o agresivitate ieşită din comun” şi pune acest lucru pe seama adversarilor politici ai democrat-liberalilor.
„Se manifestă prin distrugeri masive ale materialelor de campanie- bannere, panouri şi afişe. În anumite localităţi din zona Rădăuţi, pe fiecare ostreaţă de gard este moaca lui Geoană, iar panotajul PD-L lipseşte cu desăvârşire, în condiţiile în care cu doar o zi înainte toate materialele erau la locul lor”, a declarat, ieri, deputatul Bălan.
El a făcut apel la toate partidele antrenate în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie să dea dovadă de calm şi înţelepciune. „O campanie nu poate fi câştigată doar după numărul ostreţelor din gard”, a spus Bălan.
În acelaşi timp, parlamentarul şi-a acuzat adversarii politici şi de duplicitate, cu referire la refuzul coaliţiei majoritare din Parlament de a vota cabinetul propus de premierul desemnat Liviu Negoiţă. În opinia lui Ioan Bălan, Guvernul Negoiţă ar trebui validat de parlamentarii opoziţiei pentru că astfel ar lua sfârşit criza politică, invocată zilnic de PSD şi PNL.
„În aceste zile, le-ar fi uşor să pună capăt crizei politice prin validarea Cabinetului Negoiţă, mai ales că stă tot în puterea lor, având majoritate, ca dacă nu le convine să-l înlăture prin moţiune de cenzură”.
Bălan crede că de fapt interesul PSD este de a abate atenţia opiniei publice de la ceea ce se întâmplă în Parlament „prin tot felul de sondaje care îl plasează pe Geoană ca favorit”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bălan reclamă „agresivitatea ieşită din comun” a adversarilor politici.
 Vizualizări articol: 576 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bălan reclamă „agresivitatea ieşită din comun” a adversarilor politici1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hehe trimis de
(12 nov 2009, 11:11:23
balan, deputatule de suceava, in afara de conferinte de presa tu chiar nu mai ai si alteva de facut? Voi spuneti ca sunteti in slujba cetateanului, insa nu prea dati dovada. Te manca Flutur daca nu ai scor bun pe burdujeni. Cineva o sa piarda, de fapt, tot timpul pierde cineva....
1.1  RE: Hehe trimis de
(12 nov 2009, 14:25:30
iti dai seama cati bani baga pd-l-ul in presa...articolele astea se publica pe bani grei....acum isi scot ziaristii parleala pe tot anul....mai rau e ca banii investiti in campanie trebuie scosi odata ce ajungi la putere, mi-e frica tare ca noi, sucevenii, vom platii scumpa campanie pd-l-ista a lui flutur (cu scopul sa-i dovedeasca lui base ce coios este el)
2.   Hehe trimis de
(12 nov 2009, 11:14:43
eu NU votez cu Baselu pentru ca NU �I PASA. Orice face sau declara Traian Basescu referitor la reforma o face numai �n scop electoral.
2.1  RE: Hehe trimis de
(12 nov 2009, 12:51:29
Aici te inseli amarnic. Reforma a fost inceputa de guvernul Boc. Din pacate nu s-a putut duce la capat din cauza ca nu au fost lasati de alianta de la Grivco aka alianta Anti-Romania formata din PSD+PNL+UDMR care fac totul posibil sa opreasca reforma. Lor nu le convine sa se modernizeze Romania pentru ca isi pierd privilegiile si interesele personale, se duc de rapa afacerile lor murdare si de accea au dat guvernul jos si acum ne tin in criza asta politica intentionat.
2.2  RE: Hehe trimis de
(12 nov 2009, 12:52:43
corectez: aceea
3.   La calul balan, la calul balan... trimis de
(12 nov 2009, 11:50:16
La calul balan, la calul balan si saua-i verde, asa suna versul lor...

La caru mic, nici boii nu trag - asa e al nostru..

nu ii neg afirmatiile dl balan, insa poate sa fie putin logic si sa numere afisele cu preaslavitul din jud. nostru. mai mult decat acest mic exemplu de campanie agresiva nu pot zice. cat despre injuraturi nu mai vine vorba.. le vom astepta in curand si la acest articol.

4.   Necivilizati! trimis de
(13 nov 2009, 14:46:46
Prin acte de vandalism nu obtineti nimic,iar agresivitatea aduce tot agresivitate.Invatati sa fiti civilizati si sa castigati voturile in alt mod mai elevat!Invatati din atitudinea PD-L-ului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei