Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 nov 2009 - Anul XIV, nr. 266 (4252)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Rezultate

Premii pentru elevii suceveni la concursuri interjudeţene de matematică

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Colegiul Naţional „Gheorghe Munteanu Murgoci” şi Revista de Matematică din Brăila „Trident”, în colaborare cu IŞJ Brăila, Societatea de Ştiinţe Matematice din România – filiala Brăila, Colegiul Naţional „Nicolae Bălcescu” şi Colegiul Economic „Ion Ghica“ din Brăila au organizat în perioada 6-8 noiembrie 2009 cea de-a VII-a ediţie a Concursului Interjudeţean de Matematică „Petru Moroşan-Trident“, concurs adresat elevilor din clasele V-VIII şi IX-XII.
În competiţie au intrat 500 de elevi din nouă judeţe, şi anume Brăila, Buzău, Constanţa, Galaţi, Olt, Prahova, Suceava, Vrancea şi municipiul Bucureşti.
Lotul sucevean, format din patru elevi, a obţinut un premiu I, un premiu II şi o menţiune. Astfel, premiul I a fost obţinut de eleva Emanuela Mandache, din clasa a X-a de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, elevă pregătită de profesoara Marinela Cimpoeşu. Premiul II i-a revenit elevului Ionatan Neagu, clasa a X-a, tot de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare”, elev pregătit de acelaşi profesor coordonator, Marinela Cimpoeşu. Menţiunea a fost câştigată tot de o elevă a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare”, Teodora Silea Volintiru, din clasa a XII-a, elevă pregătită de profesorul Adrian Vieriu.
O altă elevă din Suceava, de la Şcoala Generală nr. 1 din Gura Humorului, Diana Lucaci, din clasa a VII-a, a obţinut Marele Premiu la concursul interjudeţean „Memorialul David Hrimiuc”. Competiţia a avut loc la Gura Humorului, în perioada 6-8 noiembrie, şi s-a derulat sub patronajul Societăţii de Ştiinţe Matematice şi a Inspectoratului Şcolar al Judeţului Suceava.
La concurs au participat 215 elevi din 20 de şcoli din Suceava si Neamţ.
Valoarea totală a premiilor obţinute a fost de 5200 de lei.
La categoria de clase III-IV, nu mai puţin de şapte elevi de la Şcoala generală nr.1 Gura Humorului au obţinut premiul I, iar la gimnaziu, premiul I i-a revenit lui Ionuţ Gheorghiu, clasa a V-a, de la aceeaşi unitate de învăţământ, şi Dianei Lucaci, clasa a VII-a, dar şi lui Remus Bompa, din clasa a VI-a, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, şi lui Vlad Moruzan, clasa a VIII-a, de la Şcoala Generală nr. 3 Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Premii pentru elevii suceveni la concursuri interjudeţene de matematică.
 Vizualizări articol: 1354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Premii pentru elevii suceveni la concursuri interjudeţene de matematică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei