Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2009 - Anul XIV, nr. 257 (4243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Inconştienţi la volan

Atenţie, şoferi beţi şi fără permis pe drumurile din judeţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Seria şoferilor prinşi că s-au urcat la volan după ce au consumat băuturi alcoolice sau fără permis de conducere a continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute, în ciuda acţiunilor de control anunţate de poliţia rutieră pe drumurile din întreg judeţul.
Practic, numărul acestor inconştienţi care se urcă la volan creşte de la o săptămâna la alta, în ciuda dosarelor penale şi a avertismentelor făcute de poliţişti.
Gheorghe O., în vârstă de 58 de ani, din Pârteştii de Jos, Pavel M., de 51 de ani, din Şaru Dornei, Alexandru S., de 19 ani, din municipiul Timişoara, şi Petru S., de 24 de ani, din Liteni, au fost depistaţi în trafic, zilele acestea, de filtrele poliţiei, la volanul unor autoturisme, deşi nici unul dintre ei nu are permis de conducere.
În cazul ultimilor doi, aceştia erau şi sub influenţa băuturilor alcoolice.
Lista şoferilor care vor da cu subsemnatul la poliţie şi parchet, pentru că au fost prinşi conducând cu o alcoolemie peste limită, a fost deschisă, vineri seară, de un individ din municipiul Vatra Dornei, Dorin A., tras pe dreapta de poliţie pe strada Calea Transilvaniei din localitate.
Ionel L., în vârstă de 41 de ani, din Pătrăuţi, a fost prins de poliţie, după ce a încercat să iasă din parcarea din spatele primăriei din localitate, însă a acroşat un alt autoturism. Pus să sufle în alcooltest, bărbatul a fost găsit cu o alcoolemie de 1,05 la mie în aerul expirat.
Au fost şi şoferi care, deşi miroseau puternic a alcool, au refuzat să sufle în alcooltest sau să li se recolteze probe de sânge
Este şi cazul lui Alexandru B., în vârstă de 24 de ani, din municipiul Suceava, oprit în trafic, ieri dimineaţă, în jurul orei 2:45, pe strada Ion Irimescu, din localitate.
Tânărul cu pricina, precum şi ceilalţi conducători auto care au refuzat să li se stabilească alcoolemia, s-au ales cu dosar penal şi riscă o pedeapsă mai mare decât în cazul în care ar fi acceptat şi s-ar fi stabilit că s-au urcat băuţi la volan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atenţie, şoferi beţi şi fără permis pe drumurile din judeţ.
 Vizualizări articol: 2062 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Atenţie, şoferi beţi şi fără permis pe drumurile din judeţ5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei