Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2009 - Anul XIV, nr. 257 (4243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Estimare

PSD declară că la Suceava PD-L are cea mai agresivă campanie din ţară

Luni, 2 Noiembrie 2009 (15:10:59)

Campania de susţinere a lui Traian Băsescu pentru un nou mandat la Cotroceni, desfăşurată de PD-L la Suceava, este cea mai puternică din ţară, din punct de vedere al fondurilor utilizate, a afirmat deputatul PSD de Suceava, Cătălin Nechifor. Cătălin Nechifor a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că explicaţia pentru această „risipă de fonduri” ar fi aceea că liderului judeţean al PD-L, Gheorghe Flutur, îi este teamă ca nu cumva Traian Băsescu să piardă alegerile.
„Nicăieri în ţară nu este o campanie ca la Suceava. Aşa o risipă de bani, care evident au un parcurs ciudat şi chiar ilegal şi care provin din afaceri oneroase, nu am văzut nicăieri, cum nu am mai văzut o aşa militarizare a spaţiului public şi atâta încrâncenare din partea PD-L, cum este la Suceava. De ce fac domnul Flutur şi colegii din PD-L o astfel de risipă, ce vor să demonstreze? Răspunsul este că domnului Gheorghe Flutur îi este frică şi de ce îi este frică nu scapă”, a afirmat Nechifor. Potrivit acestuia, în sondajele PSD Traian Băsescu este sub 30 la sută la intenţia de vot şi din acest motiv ar fi venit cu tema referendumului pentru parlament unicameral, temă care „încearcă să ascundă frauda electorală de proporţii, să-l aducă pe Traian Băsescu în postura de a câştiga primul tur al alegerilor şi să-l pună în postura de a emite pretenţii pentru turul doi”.
Nechifor a constatat că, în ultima perioadă, Traian Băsescu a renunţat la „chermezele electorale” şi merge exclusiv la acţiuni de mare amploare, cu câteva mii de simpatizanţi PD-L adunaţi de prin judeţe şi în care „se simte oarecum confortabil ştiind că acei oameni sunt controlaţi şi că le este impus un anumit comportament electoral”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD declară că la Suceava PD-L are cea mai agresivă campanie din ţară.
 Vizualizări articol: 998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
PSD declară că la Suceava PD-L are cea mai agresivă campanie din ţară5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru PSD-isti trimis de
( 2 nov 2009, 15:37:02
Atat Geoana cat si Antonescu au sansa magarului in fata trenului cu Basescu.
2.   Fals trimis de
( 2 nov 2009, 17:21:56
Sa vina papagalul asta de Nechifor sa vada cum pleaca afisele Pdl la voitinel. ziua sunt puse si noaptea pleaca. zici ca e triunghiul bermudelor.
2.1  RE: Fals trimis de
( 2 nov 2009, 21:57:04
DAc-ar fi numai la afise triunghiul bermudelor...

Nu mai stii frate ce sa mai crezi, parca si-au gasit ingerasii si puii de scaraotc... culoar de bataie tuata Bucovina...pe-unde treci, numai fenomene ciudate, paranormale, anormale, numai normale nu:(

Chiar ieri la un film, vazusem o faza, cum ca un lider trebuie sa stea in cap si cu picioarele in sus ca sa vada cum e tara...
2.2  RE: Fals trimis de
( 2 nov 2009, 23:44:04
in suceava e campanie aprinsa cu bani de la udrea, cu turismul in bucovina. au castigat 2 milioane de euro pe niste lumini aduse din elicopter si un ou mare in centru. de acolo are bani flutur de campanie. Si sunt sigur ca asti-a sunt multumiti de "captura".

Se plange ministerul educatiei ca nu sunt bani pentru invatamant, pentru manuale. hehe, cate manuale se puteau face din hartia si printurile din afisele electorale. De la pasa cu adevarat, ar fi fost altfel. Ar fi fost cu caldura in apartament, cel; putin ...
3.   Suntem buni! trimis de
( 3 nov 2009, 09:16:21
Nu este o campanie agresiva,ci o campanie bine organizata,la fel ca si modul de actiune a PD-L-ului!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei