Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2009 - Anul XIV, nr. 257 (4243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Chiriaşul problemă

Al doilea incendiu, la aceeaşi adresă, în mai puţin de două săptămâni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Singurul chiriaş din blocul de garsoniere E 37, de pe strada Lazăr Vicol, cartierul George Enescu, Romeo Păpăruş, a reuşit să-şi pună vecinii pe jar, după ce în garsoniera sa a izbucnit încă un incendiu, după cel de acum aproximativ o săptămână şi jumătate.
Locatarii blocului cu pricina s-au plâns redacţiei noastre din cauza acestui chiriaş, asistat al Primăriei Suceava, care le face numai probleme.
Pe lângă faptul că are datorii foarte mari la asociaţie, povestesc vecinii, Romeo Păpăruş umblă toată ziua beat, iar în garsoniera de câţiva metri pătraţi în care locuieşte e o mizerie cruntă, gândacii şi mirosurile greu de suportat determinându-i pe vecinii chiriaşului să ceară autorităţilor evacuarea lui.
Acum aproximativ o săptămână şi jumătate, vecinii s-au revoltat, când în garsoniera respectivului a izbucnit un incendiu.
Deşi era acasă, bărbatul era în avansată stare de ebrietate şi nu şi-a dat seama că ard mai multe cârpe în jurul său şi că incendiul se extinde. Noroc de vecinii care au observat la timp şi au reuşit să stingă focul înainte de a căpăta proporţii.
„Sunt atâtea butelii în bloc, să stăm mereu cu grijă că beţivul ne aruncă în aer?”, erau revoltaţi vecinii lui Romeo Păpăruş.
Vineri seară, în jurul orei 20.00, un alt incendiu a cuprins garsoniera asistatului primăriei.
De data aceasta, la faţa locului, au ajuns pompierii, care au intrat în locuinţa lui Romeo Păpăruş şi au găsit arzând materiale textile şi mobilier.
Focul a fost stins în aproximativ un sfert de oră şi, din cercetările pompierilor, incendiul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată.
„Au ars obiecte de mobilier şi aproximativ 20 de kilograme de materiale textile (covoare, pături ş.a.) şi s-au degradat planşeul şi pereţii locuinţei”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Al doilea incendiu, la aceeaşi adresă, în mai puţin de două săptămâni.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Al doilea incendiu, la aceeaşi adresă, în mai puţin de două săptămâni5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei