Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 nov 2009 - Anul XIV, nr. 257 (4243)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Cu ce se ocupă Michael Jackson în ceruri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În general, ziaristul român e mult mai interesant decât evenimentele pe care le aşterne pe hârtie sau pe prompter.
Să ne referim puţin la naţia cea mai fistichie: ziaristul sportiv. După ce a răposat Dobrin, câteva exemplare ale acestei specii au pus titlul, în gazetele lor: „Dobrin a plecat să joace fotbal cu îngerii.” De ce îngerii ar juca fotbal, asta nu ni se precizează. Însă precedentul fusese făcut la decesul pugilistului Bereşoaie, când „ProSport” se înduioşa, într-un titlul mare: „Box printre îngeri”. Băi frate, ce viziune despre Rai trebuie să deţii, dacă te poţi gândi că îngerii îşi trag pumni în cap! Dar oare cum îşi fac ei aripa pumn, ştiut fiind că îngerii nu au mână?
Să nu fim însă cusurgii: la asta ziariştii nu s-au gândit. Bineînţeles, când a venit momentul ca fostul campion mondial Bobby Fischer să fie făcut şi el „şah-mat” de viaţa pământească, am aflat că şi ăsta s-a cărăbănit să-i ajute pe îngeri să dezlege tainele şahului; bineînţeles, în cadrul unor lecţii plătite regeşte, pentru că răposatul cinstea până la ahtiere banul.
Deci pentru asta mor sportivii: ca să-i poată antrena pe îngeri, să-i înveţe să dea cu aripa în minge şi să mute nebunul pe tabla de şah. Neapărat pe îngeri, niciodată pe diavoli, chiar dacă sportivii se răsfaţă constant cu iarba dracului, marihuana şi altele mărfuri de negăsit la prăvăliile din ceruri. Dar nu numai boxerii şi fotbaliştii sunt hărăziţi Raiului, fiindcă şi despre Michael Jackson, cel care nu putea scoate un crâmpei de melodie fără să se scarpine la cuculeţ, am aflat că s-a uşchit spre înalturi, pentru a cânta unui public compus din îngeri. Sper, pentru securitatea lor, că îngerii minori se vor ţine la distanţă de Michael, dacă vor să-şi menţină funduleţul intact.
Mergând pe acelaşi fir, se nasc o mulţime de întrebări. Oare Radu Timofte, fostul şef al „SRI”, s-o fi dus la ceruri ca să asculte telefoanele îngerilor? Iar vedeta porno Alina Plugaru, când i-o suna ceasul, va dispărea spre înalturi pentru a face sex cu îngerii?
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu ce se ocupă Michael Jackson în ceruri.
 Vizualizări articol: 1067 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Cu ce se ocupă Michael Jackson în ceruri4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei