Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Deschidere

Mihaela Rădulescu şi-a inaugurat ieri, la Iulius Mall, magazinul Picioru’ Gras

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mihaela Rădulescu şi-a inaugurat ieri, la Iulius Mall, magazinul Picioru’ Gras, cu vestimentaţie pentru copii. Marca hainelor este chiar numele copilului Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg, Ayan, el fiind şi cel care a tăiat panglica inaugurală.
Peste o sută de copii şi părinţi s-au înghesuit să ia un autograf de la Mihaela Rădulescu. Primul cumpărător a fost din Iaşi. Ayan a împachetat hăinuţele pentru copii, iar Mihaela a dat autografe şi a făcut conversaţie cu clienţii.

 

„Negrul pune în valoare expresivitatea şi personalitatea copilului”

Hainele pentru cei mici, marca „Ayan”, se adresează atât băieţilor, cât şi fetiţelor cu vârsta cuprinsă între 3 luni şi 14 ani.
Îmbrăcată în negru (colanţi, pantaloni scurţi de blugi, cizme scurte şi o cămaşă neagră), culoare pe care o promovează şi în vestimentaţia pentru cei mici, Mihaela Rădulescu a spus că este cam greu să vii cu ceva nou pentru clienţi, „pe un drum bătătorit deja”, de aceea a ales să facă lucruri simple, accesibile, „haine care să nu stea pe raft”.
„Dacă ar fi să fac ceva special, aş face bani pentru clienţi, dar mă rezum să fac lucruri pe gustul meu şi al fiului meu, care sper să vă placă. O să găsiţi şi hăinuţe de culoare neagră, pentru că, din ce am mai citit şi m-am documentat, negrul pune în valoare expresivitatea şi personalitatea copilului”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

 

Fără plastic şi nailon

Hăinuţele de la Picioru’ Gras sunt realizate exclusiv din materiale naturale, plasticul sau nailonul lipsind cu desăvârşire. În magazin nu există nici măcar pungi de plastic, marfa fiind împachetată în sacoşe de hârtie.
„Nu veţi găsi aici prinţese sau balauri cu şapte capete, ci lucruri inspirate tot dintr-o poveste, dar una ai cărei eroi sunt Ayan şi două fetiţe gemene. Sunt haine elegante, sunt haine de petrecere, de ieşit în oraş, de mers în vizită, cam de toate”, le-a povestit Mihaela Rădulescu celor prezenţi la inaugurare.
Ea le-a explicat sucevenilor că Picioru’ Gras este o poveste în care se deschide o poartă magică şi dincolo de această poartă magică este o poveste simplă, de bun gust.
„Era normal să deschidem un magazin la Suceava, pentru că produsele sunt realizate de firma Stefi Tex din Suceava. Este al doilea magazin din ţară, după Constanţa, şi mai urmează alte patru magazine”, a mai completat Mihaela Rădulescu.
Designul hăinuţelor este realizat de Mihaela Rădulescu, care se inspiră din preferinţele lui Ayan. Produsele nu au nici un fel de inscripţie şi poartă doar o etichetă cu numele Ayan. Numele magazinului vine de la o poreclă dată lui Ayan de către tatăl său, Elan Schwartzenberg, pe vremea când acesta era bebeluş.



„Fiecare loc vine cu altceva”

Mihaela Rădulescu a spus că mai stă până duminică în ţară, urmând să se întoarcă la Monte Carlo.
Întrebată unde este mai bine, în ţară, sau în străinătate, Mihaela Rădulescu a spus că nu poate face comparaţie. „Nu, fiecare loc vine cu altceva. Oricum, am proiecte în România, şi vin destul de des în ţară. În curând, voi lansa o carte, voi deschide şi celelalte magazine şi mai sunt şi alte proiecte”, a completat Mihaela Rădulescu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihaela Rădulescu şi-a inaugurat ieri, la Iulius Mall, magazinul Picioru’ Gras.
 Vizualizări articol: 19154 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mihaela Rădulescu şi-a inaugurat ieri, la Iulius Mall, magazinul Picioru’ Gras0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Parerea mea trimis de
(30 oct 2009, 13:05:47
probabil toate snoabele vor face cumparaturi de la magazinul ei..."tu, fata, tu !" hhihih
2.   Cam fals zambetu trimis de
(30 oct 2009, 14:02:59
deschideti cat mai multe magazine...sa traiasca si suceava din ceva...
3.   "Mare realizare" trimis de
(30 oct 2009, 22:17:02
E vreo problema la acest ziar,de cenzurati in halul acesta?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei