Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


O s-o facă şi mai lată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inevitabila comparaţie dintre bugete n-a putut fi ratată nici după meciul dintre Alcorçon şi Real Madrid. Deşi, aşa cum bine ştim din înţelepciunea populară, mai bine un prost odihnit decât un deştept obosit. Că echipele mici şi foarte mici sunt mai fâşneţe în întâlnirile de cupă cu mastodonţii este un fapt statistic, reflectat anual. De data asta s-au adăugat încă două circumstanţe agravante, scorul şi jocul. O lecturare a scorului poate induce ideea că madrilenii au băgat juniorii. Că n-a fost aşa, o ştiu cei care au văzut meciul la Sport Klub. O neputinţă galactică! Zbateri ca peştele în plasă a lui Raul, irosiri în arabescuri nesfârşite ale lui Benzema. Nervosul regizor Guti - fără nord şi sud. În apărare, excelenţi încasatori. Dar ştiţi ceva? În retur îi vor spulbera!
Speculaţia cu mafia pariurilor, varianta ţepuirii caselor de pariuri, n-o cred în ruptul capului. Că a fost doar o fumigenă o dovedeşte şi faptul că nici o casă de pariuri n-a anunţat vreun câştigător fabulos. Acum, ar mai fi o variantă, una mai subtilă şi deci mai ispititoare. E un lucru ştiut, casele de pariuri câştigă atunci când cade un solist beton. Chiar dacă se mai găsesc doi-trei pariori hârşiţi care intuiesc surpriza, marea masă a pariorilor compensează cu vârf şi îndesat. Iar Realul are ca sponsor pe piept unul dintre cei mai mari operatori pe piaţa pariurilor. Devine din ce în ce mai clar, nu? E simplu, trântiţi şi voi meciul ăsta, ca să avem de unde vă suplimenta cotizaţia. Păi în cazul ăsta şi 0-1 era suficient. Umilinţa nu poată fi cuprinsă în cotele boomaker-ilor, şi nici compensată. De ce să-şi mânjească Raul o carieră impecabilă pentru o sumă, oricare ar fi ea? Dar Raul are şi coechiperi, mai tineri, mai puţin celebri şi mai cu foame. Dacă apucăm pe drumul ăsta al suspiciunii, nu ne înfundăm niciodată, e o spirală infinită. Nu mai bine un cântec vesel să cântăm?! Şi-altădată, şi-altădată...

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O s-o facă şi mai lată.
 Vizualizări articol: 871 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O s-o facă şi mai lată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei