Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Terapii alternative

Programează-te pentru succes

Programarea mentală este o metodă prin care orice obiectiv poate fi atins mult mai uşor şi mai rapid, fără un efort excepţional. Ea funcţionează eficient în ameliorarea şi îmbunătăţirea relaţiilor interumane (familie, şefi, colegi, clienţi, prieteni, etc.), ameliorarea sănătăţii.
De asemeni, prin aceste tehnici se pot îmbunătăţi performanţele fizice şi intelectuale; se pot rezolva o serie de probleme ca: stresul, depresia, iritarea, anxietatea, etc.
Obiectivele profesionale şi financiare au fost atinse mult mai uşor după ce s-a folosit această metodă. Cei care au aplicat procedeul au afirmat că trăiau senzaţia că întreg universul conspira cumva la realizarea dorinţei lor, indiferent care era aceasta.
Metoda valorifică resursele pe care le avem la nivel latent fiecare dintre noi. Studiile ulterioare au confirmat corelaţia între structura câmpului energetic şi starea de sănătate, evenimentele şi situaţiile pe care le trăim, succesul pe care îl avem sau nu în rezolvarea problemelor cu care ne confruntăm. De asemenea s-a demonstrat legătura dintre structura câmpului energetic şi gânduri, emoţii şi comportamente, adânc sedimentate în sufletul nostru, pe care de puţine ori le putem conştientiza.
Practic, aceste studii au arătat că tot ce trăim depinde în proporţie de 93% de mecanismele latente şi doar în proporţie de 7% de deciziile şi acţiunile noastre conştiente. Zicale ca: „banul, tot la bogat trage” şi „la omul sărac nici boii nu trag”, sintetizează excelent felul în care resursele energetice acţionează după programele inconştiente şi în felul acesta determină întreaga viaţă.
Dacă în minte este sedimentată teama, îndoiala, gândul de sărăcie, de boală, de eşec, etc., acestea se vor împlini mereu. Pentru ca viaţa noastră să se schimbe trebuie să rescriem scenariile la nivel inconştient care determină structura energetică. Schimbând structura energetică, schimbăm starea de sănătate, felul în care reacţionează ceilalţi faţă de noi, sporim succesul profesional şi financiar. Cea mai simplă metodă de a rescrie aceste scenarii este prin repetiţia constantă, o perioadă de timp a unui mesaj verbal şi vizual, special elaborat.
Mesajele verbale şi vizuale de reprogramare a resurselor latente se elaborează printr-o analiză atentă a scenariilor existente la nivel inconştient. În acest scop se folosesc o serie de metode ca: analiza viselor, analiza proiecţiilor, teste, etc.
Nu se poate schimba nimic dacă nu este cunoscută structura actuală; şi fiecare individ este unic prin experienţele, gândurile şi emoţiile sale. Mesajele elaborate la întâmplare funcţionează destul de rar şi pot apare probleme grave.
Efortul investit în această metodă constă în repetiţia şi expunerea constantă la un mesaj vizual şi verbal, cu respectarea unor instrucţiuni specifice, timp de câteva minute zilnic (10-20 min.), dacă este posibil, la aceeaşi oră. În rest, subconştientul îşi face singur treaba şi rescrie programele fără ca noi să mai dirijăm în mod voluntar acest lucru.
Rezultatele metodei apar destul de rapid. În medie, intervalul de inducţie şi sedimentare este cuprins între 30 şi 45 de zile, mult mai rapid decât alte procedee. În succesul deplin al metodei, o importanţă majoră o au încrederea, mobilizarea şi menţinerea unei gândiri cât mai pozitive pe tot parcursul terapiei.


Mihai Marius MOISOIU
Terapeut – terapii alternative
Mail: training.reality@gmail.com
Telefon: 0753937223

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Programează-te pentru succes.
 Vizualizări articol: 1165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Programează-te pentru succes0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei