Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 oct 2009 - Anul XIV, nr. 255 (4241)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oferte

La plajă, de Revelion

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţiile de turism se întrec în a le oferi sucevenilor cele mai atrăgătoare şi avantajoase destinaţii pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă, şi mai ales pentru petrecerea Revelionului. Şi pentru a face ofertele şi mai atrăgătoare, agenţii de turism au ales locuri exotice şi însorite pentru petrecerea nopţii dintre ani.
Insulele Maldive, Tenerife, Maroc, Tunisia, Egipt sau Dubai sunt doar câteva dintre destinaţiile cu care agenţiile de turism îi întâmpină pe sucevenii care vor să-şi petreacă Crăciunul sau Revelionul în haine de vară.
Preţurile variază în funcţie de destinaţia aleasă şi ajung la peste 2000 de euro de persoană pentru o săptămână, în Insulele Maldive de exemplu. Preţurile sunt ceva mai mici pentru o săptămână de concediu în Dubai, care ajunge la aproximativ 1500 de euro, cu cazare la hotel de cinci stele, 1000 de euro în Thailanda şi 750 de euro în Maroc.
Agenţii de turism din Suceava spun că sucevenii se interesează de vacanţe, le plac locurile exotice, însă preferă destinaţii mai ieftine, precum Turcia, Austria sau Grecia. Pentru aceste locaţii, ofertele agenţiilor sunt cu adevărat tentante, având în vedere preţurile accesibile pentru mai mulţi suceveni. Astfel, trei nopţi de cazare la Viena sau la Atena, într-un hotel de patru stele, costă aproximativ 200 de euro. Londra şi Paris sunt capitalele europene mai scumpe pentru petrecerea unui sejur de sărbători, iar câteva zile de cazare în aceste locaţii costă cel puţin 500 de euro de persoană.
Agenţii de turism nu i-au uitat nici pe cei ce doresc să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în ţară şi vin cu oferte atractive în Braşov, Predeal şi, bineînţeles, mai aproape de casă, în Bucovina. Preţurile diferă în funcţie de perioada sejurului, de numărul de zile petrecute şi de clasificarea hotelului. Cei care intenţionează să-şi petreacă revelionul pe meleaguri bucovinene trebuie să se grăbească, pentru că agenţii de turism spun că locurile disponibile în pensiunile din Bucovina au fost deja ocupate în proporţie de 90%.
Agenţiile de turism organizează sejururi pentru petrecerea sărbătorilor în ţară care pornesc de la câteva sute de lei şi pot ajunge şi până la 2000 de lei de persoană.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La plajă, de Revelion.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La plajă, de Revelion0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei