Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Eveniment

„Ziua recoltei”, la Stroieşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Căminul Cultural din Stroieşti a avut loc, săptămâna trecută, festivalul „Ziua recoltei”, eveniment iniţiat de învăţătorii Mariana Lilioara Popescu şi Toader Rusu. Evenimentul, la care au participat aproximativ 300 de persoane, cadre didactice ale Şcolii cu clasele I – VIII Stroieşti, elevi şi părinţi ai acestora, precum şi alţi localnici, a fost sprijinit de primăria comunei şi câţiva sponsori locali.
În cadrul spectacolului, care a avut loc pe scena Căminului Cultural, a evoluat şi formaţia de juniori a Ansamblului „Flori de sânziene”, condusă de
primarul comunei Stroieşti, Ion Băiţan. Festivalul „Ziua recoltei” a cuprins şi un concurs, „Cel mai mare fruct sau cea mai mare legumă”, unde s-au acordat diplome şi premii pentru zece elevi. Petrica Vaschiu, din clasa a III-a B, a obţinut diplomă pentru cel mai mare dovleac, Andreea Boberschi, din clasa a III-a A – diplomă pentru cea mai mare ridiche, iar Cosmina Stavovei, clasa a IV-a A – diplomă pentru cel mai mare castravete.

 

„Miss Toamna”

20 de eleve din clasele a VIII-a au participat la un concurs de dans, în final Diana Rotaru, din clasa a VIII-a A, fiind desemnată câştigătoarea titlului de „Miss Toamna 2009”. Publicul, care i-a încurajat permanent pe micii artişti de pe scenă, a apreciat toate momentele artistice în care au fost implicaţi elevi: parada anotimpurilor, parada modei, interpretare muzică populară şi muzică uşoară, recitare de poezii, dans modern.
Festivalul „Ziua recoltei” s-a desfăşurat pe 14 octombrie, în cadrul unui proiect care a cuprins şi o expoziţie cu desene realizate de elevi, care a avut ca temă toamna. Învăţătorii Mariana Lilioara Popescu şi Toader Rusu, amfitrionii acestui eveniment, au dorit ca părinţii copiilor, dar şi comunitatea să cunoască activitatea copiilor, iar întreprinzătorii locali să se mobilizeze atunci când au loc astfel de activităţi în comună. Primarul Băiţan a declarat că apreciază efortul depus de cadrele didactice în realizarea acestei activităţi şi că va sprijini în permanenţă astfel de evenimente, în care sunt implicaţi tinerii, elevii, viitorii fii ai satului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ziua recoltei”, la Stroieşti.
 Vizualizări articol: 1925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
„Ziua recoltei”, la Stroieşti5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei