Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   22 imagini |   ø fişiere video

Competiţie

Două sucevence, în competiţia pentru titlul de cel mai bun fotomodel al anului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de tinere sucevence, dornice să îşi vadă realizat visul de a deveni fotomodele, s-au prezentat sâmbătă la preselecţia concursului „Next Generation Models 2009”, organizat de Best Models Agency, cea mai importantă campanie de scouting din ţară.
Emoţionate, dar şi încântate de ideea de a deveni una din „frumoasele din lumea modei”, 80 de fete şi-au luat inima în dinţi şi şi-au încercat norocul.
Dintre cele 80 de participante, doar două au fost selectate pentru a participa mai departe la concursul „Next Generation Models 2009”, cu scopul de a obţine titlul de “cel mai bun tânăr model”.
Astfel, locul I la preselecţia de la Suceava a fost luat de Alexandra Ţibulcă, în vârstă de 15 ani, în vreme ce locul II a fost ocupat de Andreea Lupu, de aceeaşi vârstă.
Cele două tinere sucevence vor avea parte de o perioadă de instruire, cu şedinţe foto şi repetiţii pentru concurs. Câştigătoarea concursului „Next Generation Models 2009” va avea asigurat un contract de fotomodel cu o agenţie din Paris.

 

Măsurile ideale, 90-60-90, dar nu pentru fotomodele

Spre surpriza multora dintre participante, frumuseţea apreciată în mediul în care trăiesc nu se suprapune cu standardele cerute pe podiumurile internaţionale ale modei – să fie ca trase prin inel, cât mai naturale şi mai inocente ca aspect.
Aceste criterii au dus la descalificarea majorităţii fetelor prezente sâmbătă la parterul Iulius Mall Suceava, unde a avut loc preselecţia, lucru confirmat şi de Alina Brăilescu, scout-managerul agenţiei Best Models:
„În fiecare an mă aştept la altceva, feţe noi în primul rând. Lumea se schimbă, evoluează. Cu toate acestea, măsurile fetei trebuie să fie sub cele clasice 90-60-90. Mă interesează foarte mult faţa lor, să fie cât mai dulce, cât mai naturală, fără machiaj şi fără buze injectate. Însă din ce văd aici, încă se merge pe mâncatul fără măsură – unele sunt destul de hrănite, ca să zic aşa”.
O altă condiţie obligatorie pentru a fi fotomodel este cunoaşterea unei limbi străine, în special engleza, necesară pentru ca fata să se descurce nu doar în România, ci şi în deplasările în afara graniţelor ţării.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două sucevence, în competiţia pentru titlul de cel mai bun fotomodel al anului.
 Vizualizări articol: 1199 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Două sucevence, în competiţia pentru titlul de cel mai bun fotomodel al anului3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   !? trimis de
(19 oct 2009, 13:53:38
Ba, eu cred ca moda asta e un mare circ de c*c*t. Adica, uitati-va putin la ele..nu stiu ce masuri au, dar se puteau alege si fete mai estetice, ca sa zic asa. Mana sus cine ar cumpara o revista care o are pe una din fetili astea pe coperta... (persoanele din anturajul ei si familia sunt excluse big grin )
2.   Curiozitate trimis de
(19 oct 2009, 22:21:21
recomand un film "Human Trafficking " in care traficantii de carne vie se folosesc de o agentie de fotomodele "prosteste" fete tinere pentru ca apoi cand pleaca de langa famile sa se profite de ele...dureros...si in film dorinta mafiotilor era ca fetele sa fie cu chipul cat mai inocent....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei