Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Linsday Lohan, încă un an sub supravegherea poliţiei

Actriţa americană Linsday Lohan se va afla sub supravegherea poliţiei pentru încă un an, după ce a fost condamnată, în 2007, pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, deoarece a lipsit de la mai multe întâlniri educative privind consumul de alcool, informează BBC News online.
În 2007, judecătorii i-au cerut lui Lohan să parcurgă un program de conştientizare a problemelor generate de alcool, cu o durată de 18 luni, după ce a fost condamnată pentru şofat sub influenţa băuturilor alcoolice şi alte infracţiuni.
Avocata lui Lohan susţine că au existat o serie de confuzii referitoare la momentul în care actriţa urma să se prezinte la întâlnirile privind problemele generate de alcool. Ea a mai spus că Linsday Lohan i-a anunţat pe poliţiştii care o supravegheau că pleacă la Los Angeles pentru a lucra la un film, dar că aceştia au făcut o confuzie referitoare la momentul revenirii ei.
Judecătoarea care a instrumentat cazul a acceptat explicaţia avocatei, însă a extins perioada de monitorizare a actriţei cu încă un an, pentru ca Lohan să poată încheia programul privind riscurile implicate de consumul de alcool.
Lohan a fost arestată pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice în mai 2007 şi, două luni mai târziu, a fost din nou arestată pentru condus în stare de ebrietate şi posesie de cocaină.
Ea a fost condamnată la o zi de închisoare, serviciu în folosul comunităţii şi trei ani de supraveghere care includ şi urmarea unui program special referitor la conştientizarea problemelor generate de consumul de alcool.
Fost star Disney ("Jurnalul unei adolescente", "Herbie - Maşina buclucaşă") şi mare speranţă a Hollywood-ului, Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut "un sejur" de două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei şi mici cantităţi de droguri. Acest incident i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, actriţa se află sub supraveghere judiciară până în 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Linsday Lohan, încă un an sub supravegherea poliţiei.
 Vizualizări articol: 694 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Linsday Lohan, încă un an sub supravegherea poliţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei