Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2009 - Anul XIV, nr. 245 (4231)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Îngrijorător

Încă un weekend cu şoferi băuţi pe şoselele judeţului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic, intensificate de poliţie în cadrul Programului de reducere a accidentelor rutiere, care au ca principal scop depistarea şoferilor băuţi înainte de producerea unor evenimente rutiere, au dus, în weekendul trecut, la sancţionarea a cinci şoferi aflaţi în avansată stare de ebrietate.
Mai întâi vineri noapte, acţiunile din zona de munte a judeţului au dus la prinderea a doi şoferi băuţi.
În timp ce efectua controale în trafic pe DJ 174, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei l-a depistat pe localnicul Mircea B., în vârstă de 46 de ani, care avea o concentraţie de 0,62 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, o patrulă din Câmpulung Moldovenesc l-a prins, în comuna Moldova Suliţa, pe Gheorghe L., de 43 de ani, localnic, care avea o concentraţie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Şoferul în cea mai avansată stare de ebrietate avea să fie prins sâmbătă seară, în cadrul controalelor din comuna Satu Mare. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că Daniel I., în vârstă de 32 de ani, din Rădăuţi, avea o alcoolemie de 0,92 mg/l.
În comuna Dorna Arini, sâmbătă noapte avea să fie depistat Ulise M., în vârstă de 38 de ani, din Vatra Dornei, cu o concentraţie de 0,77 mg/l. În urma verificării în baza de date, s-a constatat că acesta are permisul de conducere reţinut.
În fine, după miezul nopţii de sâmbătă, poliţia a prins şi o şoferiţă în stare de ebrietate. Alina B., în vârstă de 25 de ani, din municipiul Suceava, trasă pe dreapta pe drumul judeţean 176 din comuna Moldoviţa, avea o concentraţie de 0,49 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.
În toate cele cinci cazuri, conducătorii auto s-au ales cu dosare penale, doi dintre ei, care au refuzat să meargă la spital, pentru recoltarea de probe de sânge, fiind cercetaţi penal pentru refuzul de recoltare de probe biologice, infracţiune cu pedeapsă mai mare decât cea pentru conducerea pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă un weekend cu şoferi băuţi pe şoselele judeţului.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Încă un weekend cu şoferi băuţi pe şoselele judeţului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravo trimis de
(19 oct 2009, 14:13:33
am mai zis-o si am sa o mai zic, bravo celor de la rutiera pentru actiunile din ultima vreme. E cam dificil acum, dupa ce politia rutiera si-a pierdut si din autoritate si bruma de respect pe care o avea (multumita scandalurilor cu politisti beti pe masina radar, etc etc), si mai ales, dupa ce prin grija unora, toti sarantocii si-au luat permis, desi habar nu au sa isi scrie numele corect...dar asta e. Mai bine in ceasul al 13-lea decat deloc.

E greu sa ii prinzi pe toti zabaucii, ca sunt si multi, da macar o parte daca raman fara permise si fara bani, poate, poate, poate le mai vine mintea la loc...

Daca NU, in copaci cu ei, ca viteazul de la Mitoc cu Alfa Romeo...ca deh, unde nu-i cap, vai de cuuuur...
2.   Nu-i mai lauda... trimis de
(19 oct 2009, 15:53:39
Politia nu si-a facut si nu-si face treaba...Gandeste-te Max ca esti un vajnic militian,du-te undeva la o intersectie si urmareste soferii!Vei vedea ca zeci sau sute de conducatori auto vorbesc la telefon,nu poarta centura,au minori sub 12 ani pe locul din fata,nu dau prioritate,circula cu lampile de ceata aprinse(ei spun ca sunt proiectoare,nu stiu sa citeasca cartea masinii,taranoii),parcheaza sub semnul "oprirea interzisa"zilnic langa tribunal,pe Anastasie Crimca,etc...etc...Pentru ce-i platim pe grohacii burtosi din politie???
3.   Rugaminte trimis de
(20 oct 2009, 10:57:34
Ii rog pe cei de la monitorul sa mai scoata un user din circulatie, intrucat comentariile lui sunt de nivelul Click! si CanCan, respectiv atac la alti comentatori. Vorbes desigur de MAFIASV

Si va rog, cand cineva vrea sa fie user pe monitorul, puneti un mic test gen 3 x 2 = ?, sa nu mai intre cei cu IQ subunitar.

Apropos MAFIASV, stii ce e aia subunitar? dar IQ?

MAFIA Cheliitongue

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei