Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 oct 2009 - Anul XIV, nr. 242 (4228)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Arest preventiv

Agresorii bărbatului cu înclinaţii homosexuale din Burdujeni, la pachet în faţa judecătorilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agresorii bărbatului cu înclinaţii homosexuale ucis în urmă cu o lună de zile în apartamentul său din cartierul Burdujeni îşi vor petrece următoarele patru săptămâni în arest. Deşi cei doi au negat implicarea în comiterea faptei, judecătorii au fost de altă părere şi i-au menţinut după gratii pe Laurenţiu Lungu şi Iulian Şutac.

 

Întâmplarea a făcut ieri ca ambii acuzaţi în acest dosar să fie aduşi la Curtea de Apel Suceava. Iulian Şutac, de 28 de ani, a atacat cu recurs hotărârea de prelungire a mandatului de arestare preventivă, după ce acum o lună fusese băgat în celulele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava. Celălalt inculpat, Laurenţiu Lungu, de 44 de ani, a atacat cu recurs decizia Tribunalului Suceava din noaptea de luni spre marţi prin care pe numele său fusese emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile.
Audiat de magistraţii Curţii de Apel Suceava, Lungu a precizat că nu este de acord cu acuzaţiile de omor calificat şi furt calificat şi a solicitat punerea în libertate. Avocata din oficiu a lui Laurenţiu Lungu a mers pe aceeaşi linie şi a menţionat că nu există nici măcar indicii pentru acuzaţiile aduse.
Şedinţa a durat doar câteva minute, iar completul de judecată a decis că nu este cazul să accepte vreunul din cele două recursuri. În consecinţă, Laurenţiu Lungu şi Iulian Şutac au rămas în arest pentru următoarea lună.

 

Filmul morţii lui Constantin Nichita

Lungu şi Şutac sunt acuzaţi că în seara zilei de 20 septembrie l-au omorât pe Constantin Nichita, un bărbat în vârstă de 61 de ani. Scenariul arată că Nichita ar fi căzut victimă orientării sale sexuale. Mai exact, după ce a ajuns în apartamentul său din Burdujeni, Nichita i-a invitat pe musafiri să consume băuturi alcoolice. După ce aburii alcoolului au început să-şi facă efectul, gazda a încercat să obţină favoruri sexuale de la unul dintre cei doi.
Atât Lungu, cât şi Şutac l-au refuzat şi au decis să-i dea o lecţie. Bătaia care i-au aplicat-o s-a dovedit fatală, iar Constantin Nichita a murit ca urmare a loviturilor primite. După ce şi-au abandonat victima, cei doi agresori au luat un televizor şi au plecat liniştiţi spre casele lor. Cu ocazia anchetei, oamenii legii au găsit televizorul la locuinţa lui Iulian Şutac. Între timp, anchetatorii au reuşit să refacă ultimele ore din viaţa lui Constantin Nichita şi au ajuns la concluzia că acesta a fost lovit atât de Lungu, cât şi de Şutac.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii bărbatului cu înclinaţii homosexuale din Burdujeni, la pachet în faţa judecătorilor.
 Vizualizări articol: 1874 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Agresorii bărbatului cu înclinaţii homosexuale din Burdujeni, la pachet în faţa judecătorilor5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei