Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2009 - Anul XIV, nr. 232 (4218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reacţie

Mîrza: „Instituţiile publice nu sunt moşia lui Flutur”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD, senatorul Gavril Mîrza, a criticat dur ultimatumul dat de liderul democrat – liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, şefilor PSD de instituţii deconcentrate. Flutur declarase, după plecarea PSD de la guvernare, că toţi directorii acestui partid ar trebui să părăsească funcţiile în maxim 48 de ore.
„Să plece în 48 de ore, ca să începem o nouă săptămână cu o echipă care ştie să-şi asume guvernarea”, declara Gheorghe Flutur.
În replică, preşedintele PSD Suceava consideră că fostul partener de coaliţie nu are cum să facă astfel de afirmaţii, „pentru că instituţiile publice nu sunt moşia lui Flutur”. Mîrza a precizat că directorii instituţiilor deconcentrate îşi desfăşoară activitatea în baza unui contract de management, motiv pentru care nu poate să decidă Gheorghe Flutur momentul în care ei vor părăsi funcţiile.
„Instituţiile astea nu sunt în averea lui Gheorghe Flutur. Dacă se va lua o decizie politică la nivel naţional cu privire la părăsirea posturilor de către directorii noştri, e o altă problemă. Şi vreau să spun că PSD nu a putut să continue să-şi umilească oamenii prin a-i lăsa să lucreze în continuare alături de cei de la PD-L, care numai interesul oamenilor nu îl aveau”, a precizat preşedintele PSD Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mîrza: „Instituţiile publice nu sunt moşia lui Flutur”.
 Vizualizări articol: 752 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.78/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 9 voturi
Mîrza: „Instituţiile publice nu sunt moşia lui Flutur”2.859

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
( 3 oct 2009, 11:42:50
Fostul baron a pierdut deja in fata noului baron local. Acesta (fostul) exilat la Falticeni inca se mai lupta pentru ceea ce a fost odata.

Poporul are o vorba: daca semeni vant, culegi furtuna.

Aceast proverb este plin de intelepciune, dar fostul tovaras nu a fost in stare sa-i patrunda sensul.

Urmarea... o vedem in postura altui partid (la fel de putred ca si primul) care a castigat datorita votului negativ dat de cetateni PSD-ului.

2.   Comentariu sters trimis de
( 3 oct 2009, 13:07:27
Comentariul intitulat "jos bolsevismu" a utilizatorului "maxsuceveanu" a fost sters deoarece nu respecta termenii si conditiile nostre, neavand legatura cu subiectul articolului. (punctul 1 din termeni si conditii)
3.   Pentru domnul Flutur sau dvs.-Monitorul trimis de
( 3 oct 2009, 15:16:32
In speranta ca Domnul Flutur va citi acest articol, vrem sa-l anuntam prin Dvs.- Monitorul, de neseriozitatea companiei aeriene Blue Air. Pentru noi cei 8 pasageri( Bacau, Siret si Suceava) care urma sa zburam din Suceava la Viene in data de 2 oct. ora 10, a fost o zi umilitoare. Zborul aeronavei a fost anulat in ultima clipa, fara sa fim anuntati cum era normal, din timp. Poate ati fi in masuara sa interveniti pentru a preintimpina repetarea unei astfel de situatii fara iesire, bulversante .
3.1  RE: Pentru domnul Flutur sau dvs.-Monitorul trimis de
( 3 oct 2009, 16:15:53
astazi va pune la dispozitie d-l flutur bilete moca la compania de zbor buterfly-pdl
4.   Pacat de Flutr ca-i baiat destept trimis de
( 4 oct 2009, 00:34:51
Din pacate sprijina niste indivizi a caror incompetenta crasa il desconsidera si pe el. PD-L a urlat din toti bojocii ca sunt o gramada de horti si se pare ca ei s-au dovedit cei mai mari prim madam Ritzi, Udrea, et

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei