Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 3 oct 2009 - Anul XIV, nr. 232 (4218)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


S-a stricat căruţa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dacă după prima etapă în Europa League mă bântuiau entuziasmul şi optimismul, acum, după ce am reuşit rarisima performanţă de a înscrie 0 (zero) goluri în 360 de minute plus prelungirile, încep să am serioase îndoieli că merităm iarba proaspătă, de primăvară.
Lamentabile prestaţii de alaltăieri au demonstrat că tactica otrăvirii lanurilor şi a datului foc la fântâni (dacă-i invers, nu-i nimic: şi fotbalul nostru este invers decât cel adevărat) este în continuare la putere la noi, şi nu numai, în timp ce restul lumii gândeşte şi acţionează numai ofensiv. Am văzut toate cele 4 meciuri (ştiţi reţeta: două televizoare, unul peste altul) şi trebuie să spun că m-au încercat doar sentimente de jenă şi ruşine. Mai mult, surpriza neplăcută majoră a venit tocmai de unde mă aşteptam cel mai puţin, adică de la Timişoara, ai cărei jucători păreau că s-au întâlnit pentru prima oară în viaţă chiar acolo, pe gazon, venind fiecare de la câte o nuntă la care ultimul pahar îl dăduseră pe gât cu un sfert de oră înainte de a ajunge la stadion. Iar asta se petrecea la exact două săptămâni după ce scoseseră un egal (aproape) istoric în deplasare, cu Ajax.
Jenant a jucat şi Dinamo, dominată categoric în propria-i bătătură de perfecţioniştii defensivei, grecii, care nici în visele lor cele mai luminoase nu şi-ar fi închipuit că pot sta călare pe vreo echipă, fie ea şi din Andorra ori Feroe. Iar domnul Niculescu poate a aflat acum, la 32 de ani şi la ultimul meci (păi cine-i tâmpit să-l mai bage în teren?!) că nu te aţii la bătut penalty în minutul 87, după ce ai intrat în teren în minutul 83 şi încă n-ai atins mingea.
Mai puţin penibile au fost ălea care au jucat în deplasare, Clujul şi Steaua, mai ales că au avut în faţă echipe serioase, olandeze adică. Numai că pentru a face faţă iureşului lor tradiţional ar trebui să ai şi tu vreun om, doi, capabili să le ameninţe plasele. Am văzut pe post de eventuali marcatori două panarame: un grecotei alcătuit din segmente disparate, cu o lene în el vecină cu sictirul, şi o mahubă tot letargică pentru care mingea este în continuare cel mai mare duşman. Dacă ambii vi se par fotbalişti, înjuraţi-mă pe adresa redacţiei sau pe net. Nu aveţi însă nici un argument pentru a-mi demonstra că dacă nătărării ăştia doar înalţi dau câte-un gol Ceahlăului, Oţelului şi Gloriei sunt chiar golgheteri. Sunt doar doi prostovani din categoria mălai mare şi care n-ar avea loc în nici o echipă de liga a 4-a din Olanda sau de unde vreţi dv. Cât timp speranţa de gol stă în ei, vom continua să înscriem fix câte 0 (zero) goluri în oricâte minute am juca.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a stricat căruţa.
 Vizualizări articol: 846 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
S-a stricat căruţa5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei