Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2009 - Anul XIV, nr. 213 (4199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

Copil de 14 ani, cu deficienţă mintală, bătut de un om în toată firea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil în vârstă de 14 ani, cu deficienţă mintală gradul I, a ajuns la spital bătut de un bărbat, agresiunea petrecându-se în perimetrul unui iaz aparţinându-i celui din urmă. Părinţii copilului au depus plângere la poliţie, pe baza certificatului medico-legal al victimei urmând a se întocmi un dosar penal.
Sergiu, băiatul de 14 ani, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava luni, fiind luat de ambulanţă din locul în care fusese agresat. Minorul îşi are domiciliul în satul Sf. Ilie, comuna Şcheia, iar în momentul în care a fost bătut se afla pe raza satului Frumoasa, comuna Moara, unde tatăl său are o stână. În apropiere se află şi un iaz, aparţinându-i lui Viorel Maximesei, bărbatul indicat de familia copilului drept agresor.
Copilul a fost internat în spital cu un traumatism cranio-cerebral, cu un hematom în zona ochiului, cu o contuzie cervicală, şi cu numeroase echimoze.

 

„Şi-a pus mintea cu un copil bolnav”

„A fost urmărit de patronul de la moara din Frumoasa (n.r. Viorel Maximesei), era cu încă doi angajaţi de-ai lui. A dat în el cu picioarele, cu pumnii şi apoi l-a lovit cu sandala pe care i-a luat-o din picioare, sunt martori care au văzut totul şi care acum sunt ameninţaţi de el. Nu ştiu ce i-o fi zis băiatul meu, însă, indiferent de situaţie, nu trebuia să-şi pună mintea cu un copil bolnav”, ne-a declarat Liviu Polocoşeriu, tatăl copilului agresat.
După ce a stat două zile internat, Sergiu a ajuns, ieri, la Serviciul de Medicină Legală, unde medicul specialist a constatat că leziunile suferite în urma agresiunii necesită 8-9 zile de îngrijiri medicale.
În cursul zilei de ieri l-am găsit, la moara pe care o are în proprietate, şi pe Viorel Maximesei, bărbatul acuzat de agresiune.
Acesta s-a plâns că băiatul de 14 ani este foarte periculos şi violent, şi a povestit că de mai multe ori l-a rugat să nu mai intre pe proprietatea sa, în zona iazului. El a mai spus că luni copilul l-a lovit în zona stomacului, desprinzându-i o operaţie, şi atunci şi-a ieşit din minţi, însă nu a dorit să confirme sau să infirme dacă el este autorul agresiunii.
În ceea ce-i priveşte pe poliţiştii din Moara, aceştia aşteptau ieri înregistrarea certificatului medico-legal, pentru a stabili încadrarea faptei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil de 14 ani, cu deficienţă mintală, bătut de un om în toată firea.
 Vizualizări articol: 945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Copil de 14 ani, cu deficienţă mintală, bătut de un om în toată firea3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Aberati!!! trimis de
(11 sep 2009, 21:30:13
Acest copil e un copil problema , multi sateni au de a face cu dansul . Ar trebui sa cercetai mai amanuntin CV-ul ascetui individ , chear saptamana trecuta a dat drumul la doi caii de al unui ceoban , parinti fac asta mai mult pentru bani , au datori prin sat nu dau nume . Nu e bolnav mintal sau de ce bea si fumeaza bate animalele etc .
2.   Nedumerire trimis de
(12 sep 2009, 07:08:28
Baiat bun mai este, este redus mintal dar tatuaje cu personaje mistice si-a facut pe bratul drept. Poate are si altele, parintii au datoria sa-l supravegheze, sau i-au dat acceptul pentru asa ceva?

Cazul in sine trebuie analizat foarte bine. Sa spuna toti martorii care il cunosc pe copil cum se comporta acesta. Nu poti sa accepti sa primesti pumni si picioare de la un copil/adolescent doar pentru ca este redus mintal! Sa fie internat si sa urmeze tratament, ce cauta liber?
3.   SPITAL trimis de
(12 sep 2009, 22:23:21
DACA E BOLNAV - LA SPITAL CU EL... LA 9.
4.   Asa i trebuie copilului trimis de
(13 sep 2009, 12:54:32
acest copil este un copil problema ,bine ar face taica su daca l ar tine mai din scurt ,dar de unde ?liviu polocoser nu l cunoaste ti voi de la monitorul! daca omul a fost bun si i a primit pe linga el si chiar i a ajutat acum cauta sa mai ia ceva de la el .Oricum o sa mai auzim de sergiu polocoser daca politia nu i a masurile necesare ,bolnav ,ce bolnav el calareste de rupe si stati un pic ca i un pusti ,la cite a facut taicasu trebuie sa ne tinem bine

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei