Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2009 - Anul XIV, nr. 213 (4199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

De luni

Campanie de sterilizare gratuită a câinilor comunitari

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sute de câini comunitari din municipiul Suceava vor fi sterilizaţi, deparazitaţi, dar şi trataţi de boli, gratuit, în cadrul unei campanii realizate printr-un parteneriat între Primăria Suceava, Asociaţia de protecţie a animalelor ProAnima şi fundaţia Vier Pfoten.
Campania de sterilizare va începe de luni dimineaţă, în acţiune fiind implicaţi trei medici veterinari, câte unul de la fiecare din părţile implicate.
Viceprimarul Lucian Harşosvchi a precizat că municipalitatea va suporta cheltuielile de cazare, masă şi transport pentru medicul delegat de Vier Pfoten şi va asigura serviciile propriului medic veterinar angajat al Primăriei Suceava, în vreme ce ProAnima şi Vier Pfoten vor contribui cu personalul medical, dar şi cu materialele de sterilizat, medicamente şi alte tratamente necesare îngrijirii patrupedelor.

 

Sterilizări gratuite şi pentru câinii cu stăpân

În perioada 14-27 septembrie 2009, cât durează această campanie, sucevenii îşi vor putea steriliza gratuit animalele de companie, câini sau pisici, dacă le aduc la adăpostul de câini din lunca Sucevei, acolo unde sunt efectuate operaţiile.
“Invităm cetăţenii deţinători de câini şi pisici de rasă comună şi cetăţenii care îngrijesc animalele de la bloc să le aducă în adăpost în vederea sterilizării. Animalele vor fi înapoiate persoanelor care le aduc, în aceeaşi zi, sau, în cazul în care medicii veterinari consideră necesar, la cel mult 24 de ore după sterilizare. Animalele sterilizate vor fi deparazitate, vaccinate antirabic şi identificate. Pentru cazuri speciale, ProAnima asigură transportul animalelor de la domiciliul solicitantului până la adăpost şi înapoi”, a precizat Lucian Harşosvchi. Pentru programări, sucevenii pot suna la numerele de telefon:
0745971398, 0743575255, 0745800063.
Campania de sterilizări de anul acesta va fi continuată anul viitor cu una mult mai amplă, în care se speră că la Suceava va sosi o echipă de 12 oameni din partea fundaţiei Vier Pfoten.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campanie de sterilizare gratuită a câinilor comunitari.
 Vizualizări articol: 1066 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
Campanie de sterilizare gratuită a câinilor comunitari4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei