Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 11 sep 2009 - Anul XIV, nr. 213 (4199)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Flutur caută alţi operatori care să asigure zboruri de pe Aeroportul din Salcea

Vineri, 11 Septembrie 2009 (16:44:20)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că intenţionează să iniţieze negocieri cu firmele de transport aerian pentru a găsi o soluţie în vederea menţinerii zborurilor internaţionale de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” din Salcea.
Flutur a precizat că a luat această decizie după ce compania Blue Air a anunţat că, începând cu data de 16 septembrie a.c., nu va mai opera zborurile către Veneţia, Viena şi Cluj de pe aeroportul sucevean.
În aceste condiţii, şeful administraţiei judeţene a precizat că se află în discuţii cu mai multe companii, printre care Tarom, Carpatair şi Romavia, în vederea preluării curselor spre Veneţia şi Viena.
„Cei de la Blue Air au operat timp de două luni de pe Aeroportul Suceava, şi din câte ştiu existau numeroase solicitări către Veneţia şi Viena. În aceste condiţii vrem să păstrăm aceste zboruri, mai ales că oamenii şi-au format deja o obişnuinţă de a pleca din Suceava către aceste destinaţii”, a spus Flutur.
Pe de altă parte, el a precizat că, deşi Blue Air a anunţat că nu va mai opera de pe aeroportul din Salcea, în urma unei discuţii pe care a avut-o ieri cu reprezentanţii acestei companii, aceştia l-au informat că unul dintre motivele pentru care s-a luat această decizie a fost încheierea contractului cu o altă companie, Carpatair, de la care închiriau avioane pentru zborurile din Suceava. Gheorghe Flutur a arătat că la finalul discuţiilor, conducerea Blue Air l-a anunţat că această companie ar putea să revină în Suceava, iar de pe 1 octombrie a.c. să reia zborurile către Veneţia şi Viena, să anuleze cursele spre Cluj şi să introducă o nouă destinaţie, către Roma.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur caută alţi operatori care să asigure zboruri de pe Aeroportul din Salcea.
 Vizualizări articol: 895 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur caută alţi operatori care să asigure zboruri de pe Aeroportul din Salcea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sa plece si altii? trimis de
(12 sep 2009, 07:42:11
mai degraba ai lua masuri incat sa avem conditii decente pentru functionarea unui aeroport si nu aerodrom ce avem noi la Salcea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei