Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2009 - Anul XIV, nr. 164 (4150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Eveniment

Daniela Gyorfi, în spectacol la Pensiunea Lidana

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fanii cântăreţei Daniela Gyorfi au ocazia să o vadă „pe viu” pe artistă la Pensiunea Lidana din Vama. Spectacolul va avea loc pe 20 iulie, de la orele 17:00, când Daniela Gyorfi, alături de o trupă de dansatoare şi de alţi invitaţi vor susţine un spectacol pentru toţi oaspeţii Pensiunii Lidana.
Complexul Bucovinean Lidana este amplasat în localitatea Molid, comuna Vama, chiar în mijlocul pădurii. Este un complex turistic de patru stele, care, pe lângă spaţiile de cazare moderne, excelează prin bucatele bucovinene şi nu numai, adevărate delicii culinare, pregătite de maestrul bucătar Sorin Băeşu.
Preţurile de cazare sunt deosebit de avantajoase, iar cazarea într-o cameră cu pat dublu este de 100 de lei pe noapte. Apartamentul cu două camere pentru patru persoane costă 150 de lei pentru o noapte de cazare, iar cel pentru trei persoane costă 120 de lei pe noapte. Cazarea în camera de opt persoane costă 240 de lei, şi anume câte 30 de lei pe noapte pentru fiecare persoană.
Pensiunea dispune de dotări de ultimă generaţie, fiecare cameră este dotată cu grup sanitar propriu, utilat cu cele mai moderne şi luxoase obiecte de igienă corporală. Turiştii cazaţi la Lidana au la dispoziţie o saună, jacuzzi şi duşuri cu hidromasaj.
Pe lângă confortul oferit în camerele pensiunii Lidana, turiştii care aleg să-şi petreacă vacanţa în acest complex au la dispoziţie un foişor de relaxare, terase, un loc de joacă pentru copii, grătar amplasat lângă pârâu şi un platou pentru campare.
Barul, restaurantul, terasa, dar mai ales crama pensiunii sunt puncte forte de atracţie.
Amplasată într-un loc pitoresc, unde cultura Bucovinei se reflectă în port, tradiţii şi obiceiuri, turiştii care ajung la Pensiunea Lidana pot face excursii la mănăstirile Voroneţ, Humor, Moldoviţa, Suceviţa, Arbore şi la Catedrala Catolică Cacica. Excursiile se fac cu un microbuz al pensiunii Lidana.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniela Gyorfi, în spectacol la Pensiunea Lidana.
 Vizualizări articol: 862 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniela Gyorfi, în spectacol la Pensiunea Lidana0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Publicitate mascata trimis de
(16 iul 2009, 12:49:59
Halal ziar. Acest articol nu se incadreaza in categoria eveniment ci in mica publicitate. De ce aveti impresia ca cititorii sunt prosti si nu-si dau seama? Continuati sa va insultati cititorii ca sigur vor mai citi ziarul doar pensionarii.

Succes in a va alunga fidelii cititori.
2.   Lidana trimis de
(16 iul 2009, 15:41:40
Am fost la multlaudatul maestru si am mancat ciorba radauteana care din cate stiu eu aer trebui sa aiba numai carne de pui si era cu burta amestecata,in rest e superfrumos la Lidana ,de cand s-a schimbat administrarea e mai bine dar tot se vede ca nu sunt oameni pregatiti cu adevarat.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei