Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2009 - Anul XIV, nr. 164 (4150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tratamente naturiste

Primul magazin Plafar din Suceava, deschis la Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii interesaţi de produse naturiste, de la ceaiuri, extracte şi creme, suplimente nutritive, cosmetice şi până la alimente bio, au de acum înainte la dispoziţie cel mai nou magazin Plafar din ţară, deschis la parterul centrului comercial Iulius Mall.
Magazinul situat la parter, vizavi de Biroul de Înmatriculări şi Permise Auto, pe o suprafaţă mare, de 108 mp, este cel de-al 21-lea magazin Plafar deschis pe plan naţional.
Rezultat al unei investiţii de peste 50.000 de euro, noul magazin Plafar pune la dispoziţia clienţilor săi o mulţime de produse încadrate în zona bio-eco, la care se adaugă şi o gamă adresată sportivilor şi persoanelor active, care doresc să se menţină în formă. Este vorba de gama Gold Nutrition, lider în Portugalia pe segmentul de suplimente nutritive pentru sportivi.
Noul concept de magazin Plafar este orientat către un public special: femei rafinate, adepte ale unui stil de viaţă sănătos; persoane care caută mai degrabă să-şi menţină sănătatea şi frumuseţea, decât să vindece sau să trateze ulterior. Pe scurt, persoane active, preocupate de imagine dar şi de sănătate. Plafar îşi extinde astfel oferta şi pentru publicul tânăr, interesat de soluţiile eco şi bio, dornic să exploreze ceea ce este nou şi sănătos.
În plus, clienţii Plafar vor avea parte şi de o surpriză în perioada următoare: în luna iulie va fi lansată gama Florile lui Bach, o celebră terapie alternativă, bazată exclusiv pe extracte naturale din flori. Tot pentru clienţii săi, Plafar pregăteşte lunar o revistă în care sunt incluse articole despre diete naturale, terapii alternative şi alimentaţie sănătoasă, precum şi cele mai atractive promoţii.
Lanţul de magazine naturiste Plafar face parte din reţeaua Centrofarm şi include 21 de magazine, din care opt se află în Bucureşti, iar restul în judeţele Constanţa, Mureş, Alba, Argeş, Bacău, Vaslui, Suceava, Arad şi în Cluj.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primul magazin Plafar din Suceava, deschis la Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 1547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.25/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 4 voturi
Primul magazin Plafar din Suceava, deschis la Iulius Mall3.354

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dezinformare! trimis de
(16 iul 2009, 13:05:51
Plafarul din Iulius Mall nu este primul magazin Plafar din Suceava. De ce nu va informati inainte sa publicati toate stirile de la Iulius? Plafar este in Suceava din Aprilie 2008 si il puteti gasi in Shopping City Suceava!!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei