Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2009 - Anul XIV, nr. 164 (4150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cot la cot cu elevii

Cu fiţuici la titularizare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Profesorii au împrumutat din îndeletnicirile elevilor, iar lucrul acesta a fost demonstrat ieri, la examenul de titularizare, când şapte cadre didactice din judeţ au fost surprinse de supraveghetori că „se inspiră” din fiţuici.
Profesorii de educaţie fizică şi sport sunt „campionii la copiat” ai acestui examen de titularizare, trei dascăli fiind eliminaţi din concurs din acest motiv. Pe următorul loc în clasamentul dascălilor cu fiţuici se află doi profesori de psihopedagogie, care de asemenea au fost eliminaţi din sălile de testare după ce supraveghetorii i-au surprins fraudând examenul. Un profesor de limba franceză şi un altul de confecţii, textile (maiştri) au mai fost daţi afară din examen pentru că au fost prinşi copiind. Unii dintre profesori au fost prinşi cu fiţuici de către membrii comisiei de examen, în timp ce alţii de către profesorii supraveghetori din săli.
200 de cadre didactice din judeţ au absentat de la examenul de titularizare de ieri, deşi s-au înscris. 1.770 de candidaţi au fost aşteptaţi în sălile de examen, însă 1.570 au fost prezenţi la testare.
La numai o oră de la debutul concursului, opt candidaţi au ieşit din sălile de examen din motive medicale, în timp ce alţi nouă concurenţi au abandonat examenul din motive personale. Testarea concurenţilor s-a derulat pe parcursul a patru ore.
Inspectoratul Şcolar Suceava a scos la concurs 355 de posturi cu o viabilitate mai mare de patru ani vacante în şcolile din judeţ. Cele mai multe posturi vacante sunt la educaţie fizică şi sport, unde s-au scos 52 de posturi titularizabile. Cea mai mare concurenţă se înregistrează la istorie, unde pe un singur post titularizabil sunt 84 de candidaţi înscrişi.

 

Rezultatele se afişează pe 17 iulie

112 profesori corectori vor evalua tezele candidaţilor, iar rezultatele trebuie afişate, conform metodologiei, pe 17 iulie.
Înscrierile la examenul de titularizare din acest an au depăşit mult estimările reprezentanţilor IŞJ, iar inspectorul şcolar general adjunct Virginel Iordache a declarat că „anul acesta s-a înregistrat un număr record de înscrieri, iar acest lucru se explică prin faptul că oamenii îşi caută locuri de muncă”.
Anul acesta examenul de titularizare se desfăşoară la nivel local, fiind organizat de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cu fiţuici la titularizare.
 Vizualizări articol: 744 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 1 vot
Cu fiţuici la titularizare3.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei