Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 iul 2009 - Anul XIV, nr. 164 (4150)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Delăsare

Pavele şi mormane de nisip, “uitate” în staţia Orizont

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Una din cele mai circulate zone din cartierul Burdujeni, staţia de autobuz de la Orizont, a fost transformată de muncitorii firmei care pune pavele în Suceava într-un depozit de materiale, în aer liber.
Mai exact, pe trotuarul de la intersecţia străzilor Burdujeni cu Tineretului, în capătul staţiei de aşteptare, au fost „uitaţi” trei paleţi cu pavele, care stau acolo, fără a fi supravegheaţi de cineva, de aproape două săptămâni, de când s-a finalizat lucrarea de mutare a semaforului.
Pe lângă efectul estetic al paleţilor de borduri lăsaţi pe trotuar şi pe stradă, aceştia mai împiedică şi circulaţia pietonală, dar ocupă şi un loc de parcare.
Pentru cei care duc dorul nisipului de pe plajă, cei de la Symmetrica au lăsat două mormane de nisip, în stradă şi pe trotuar, de ambele părţi ale principalei artere de circulaţie. Astfel, un morman mai mare a fost abandonat în staţia din faţa sediilor de bancă de la Orizont, pe când altul, mai mic, a fost lăsat chiar pe trecerea de pietoni de la capătul străzii Tineretului.
Locuitorii din zonă, nemulţumiţi de materialele de construcţii lăsate pe stradă de atâta vreme, fără a mai fi executată vreo lucrare în apropiere, s-au mai plâns şi de capcanele lăsate în urmă de echipele de lucru – gropi în asfalt, chiar pe trecerea de pietoni, fiind destui copii şi oameni în vârstă care au căzut victime ale neglijenţei muncitorilor.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pavele şi mormane de nisip, “uitate” în staţia Orizont.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pavele şi mormane de nisip, “uitate” în staţia Orizont0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pavele! trimis de
(16 iul 2009, 15:02:42
Asta demonstreaza daca mai era nevoie,ca se doreste doar disiparea fara numar fara numar a unor cantitati de pavele pe teritoriul comunei Suceava pentru a umple cat mai bine conturile celor care ni le furnizeaza cu drag.La doar 20m distanta,in spate pe Avantului,Brandusei,Randunicii si asa mai departe sunt asa zise ulite care ar astepta macar un camion cu pietris,ca sa poata deveni circulabile,dar nu:e f important sa cheltuim banii pe ceva de o importanta secundara,dar sa nu oferim sansa de a putea trece macar cu masina pe acele strazi.Mai doriti exemple de acest fel?Nucred ca as termina de scris intr-o zi toate acele locuri in care oamenii se confrunta cu astfel de stari.Se pune intrebarea daca pe acest primar nu il intereseaza nimic din aceste probleme ale sucevenilor,pe cine mai reprezinta el in general in acest catun amarat?Poate in Prelipca o fi avand ceva de pavelat si noi il retinem aici?Aroganta de pe fata sa ne arata dispretul total fata de noi,care l-am ales, SAU NU!
1.1  RE: Pavele! trimis de
(17 iul 2009, 11:24:42
"Conu Leonida fata cu reactiunea. E interesant de vazut aceasta conceptie si cauzele ei, pentru ca in Conu Leonida Caragiale a zugravit o clasa intreaga de oameni; mai mult, o stare de spirit mai raspandita decat psihologia unei singure clase.

Sunt putine conditiile de viata, in lumea de azi, care pot ingadui unui om sa se dezvolte intreg. Diviziunea muncii exercita anumite facultati pe socoteala altora.

Numai o singura conditie poate dezvolta armonic toate facultatile, aceea in care vietuieste taranul. Contactul imediat cu natura, pe care trebuie s-o inteleaga ca sa-i stoarca roadele, viata pe camp, munca, prevederea, preocuparea de unelte etc., asadar exercitiul divers al inteligentei si al vointei, cu cortegiul de sentimente legate de aceasta viata -- iata conditii care pot face din taran un om com plet. Marginit, bineinteles, aproape salbatic, dar complet."

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei