Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2009 - Anul XIV, nr. 147 (4133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Învăţământ

Media 10 în toţi anii de gimnaziu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În patru ani de şcoală nu au avut nici măcar o medie mai mică de 10 şi au atins performanţa de a termina gimnaziul cu media generală 10. Este vorba despre 41 de elevi din judeţul Suceava care au absolvit anul acesta şcoala generală şi care şi-au depus fişele de înscriere la liceu. Toţi au medie maximă de absolvire şi provin atât din şcolile din mediul urban, cât şi din cele din mediul rural.
În topul clasamentului judeţean al elevilor absolvenţi cu media 10 se află Şcoala cu clasele I-VIII nr. 3 din municipiul Suceava. Şapte absolvenţi ai acestei instituţii de învăţământ au terminat gimnaziul cu media maximă. Este vorba despre elevii Ioana Alesia Apetrei, Ruxandra Vaşcovici, Iulia Ştefania Sîrghie, Sabina Georgiana Vodă, Delia Andreea Şveduneac, Livia Teona Nemţanu şi Patricia Coşman. Pe următorul loc se află Şcoala cu clasele I-VIII nr. 1 din Vatra Dornei, cu patru absolvenţi cu media 10 pe linie, şi anume elevii Andreea Paula Macaleţ, Valentina Moraru, Elena Ciocan şi Ştefan Timotei Hoblea.

 

Trei elevi cu media generală 10 la Voitinel

Poziţia a treia în clasamentul judeţean a fost adjudecată de două unităţi de învăţământ din judeţ, şi anume de către Colegiul Naţional „Petru Rareş”, unde elevii Roland Octav Kovacs, Adnana Maria Leizeriuc şi Cristina Roxana Blanariu au terminat cu media generală 10, şi de către Şcoala cu clasele I-VIII din Voitinel, unde trei elevi au terminat gimnaziul cu 10. Aceştia sunt Iosif Ciprian Tironeac, Emanuela Mihaela Crăciun şi Ancuţa Adriana Crăciun.
Câte doi absolvenţi cu medii generale maxime au Şcoala cu clasele I-VIII nr. 9 „Ion Creangă” din Suceava, iar elevii sunt Patricia Ene şi Oana Andreea Petrachi, şi Şcoala cu clasele I-VIII nr. 1 din Gura Humorului, iar absolvenţii cu media 10 sunt Loredana Maria Poienaru şi Cătălin Marcu, şi Şcoala cu clasele I-VIII „Petru Muşat” din Siret, unde Delia Adelina Bahnovei şi Ana Fraseniuc au terminat cu media generală 10.
Cristina Ştefania Nesteriuc, absolventă a Şcolii cu clasele I-VIII nr. 6 din Suceava, Daniela Iacoboaea de la Şcoala „Ion Irimescu” din Fălticeni, Iulia Maria Câmpanu, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” din Fălticeni, Elena Diana Grosariu, de la Şcoala „Petru Comărnescu” din Gura Humorului, Ema Maria Galeş, de la Şcoala de Arte şi Meserii Stulpicani, Alexandru Daniel Troase, de la Şcoala cu clasele I-VIII „Traian Popovici” din Colacu sunt de asemenea elevi absolvenţi de 10.
Lor li se mai adaugă Maria Irina Gafiţa, de la Şcoala cu clasele I-VIII din Liteni, Ana Maria Iacobescu, absolventă a Şcolii cu clasele I-VIII „Mihail Sadoveanu” din Fălticeni, Anca Creţu, de la Şcoala generală din Pîrteştii de Sus, Adriana Maria Muntean, de la Şcoala cu clasele I-VIII „Vasile Bumbac” Costâna, Myryam Annabella Lengyel, de la Şcoala „Bogdan Vodă” din Rădăuţi, Mădălina Timu Mândrilă, de la Şcoala „Bogdan Vodă” din Câmpulung Moldovenesc, Ştefan Pamparău, de la Şcoala Generală din Vereşti, Anamaria Holca, de la Şcoala cu clasele I-VIII „Miron Costin” din Suceava, Silviu Nicolae Olariu, de la Şcoala Gemenea şi Ancuţa Vieriu, de la Şcoala Generală din Valea Glodului.

 

Nici o medie de 10 la admiterea la liceu

Deşi au terminat gimnaziul cu media generală 10, nici unul dintre aceşti performeri nu are aceeaşi medie şi pentru admiterea la liceu. Notele mai mici de 10 obţinute la tezele cu subiect unic din ultimii doi ani de gimnaziu au scăzut mediile de admitere ale celor mai buni 41 elevi din judeţul Suceava. Astfel, cea mai mare medie cu care se va intra anul acesta la liceu este 9,96 şi a fost obţinută de Ioana Alesia Apetrei, de la Şcoala generală nr. 3. Cu o sutime mai puţin, şi anume 9,95, are Cristina Ştefania Nesteriuc, absolventă a Şcolii cu clasele I-III nr.6 din Suceava.
Aproape 8000 de elevi suceveni au absolvit anul acesta gimnaziul şi şi-au depus fişe de înscriere la liceu. Ieri s-a încheiat etapa de înscrieri, iar zilele acestea urmează o perioadă de verificare a dosarelor şi de corectare a eventualelor greşeli. Repartizarea computerizată a elevilor se va face pe 3 iulie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Media 10 în toţi anii de gimnaziu.
 Vizualizări articol: 1434 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 9 voturi
Media 10 în toţi anii de gimnaziu4.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pentru d-na dana Humoreanu trimis de
(26 iun 2009, 12:40:06
Bravo tuturor elevilor care au reusit performanta ca in 4 ani sa aiba numai media 10 si bravo de asemenea si profesorilor acestor elevi. In ceea ce priveste pe cei trei de la scoala Voitinel as vrea sa precizez ca aceasta scoala este cea in care d-na reporter Dana Humoreanu afirma cu cateva luni in urma ca se face discriminare. probabil de aceea acesti elevi au media 10, ca au fost discriminati. si sunt si altii care au pana in clasa a VII a media zece si sunt de etnie rroma. probabil ca si acestia sunt discriminati.nu???????????????
2.   Sc. gen nr 3 trimis de
(26 iun 2009, 16:39:27
Am prietene care au terminat cu 10 pe linie la acesta "mirifica scoala" , cu toate ca sunt semianalfabete , nici macar scrierea corecta nu o stiu , ca sa nu mai zic despre cultura generala ....Dar au terminat cu 10 la gen 3
2.1  RE: Sc. gen nr 3 trimis de
(26 iun 2009, 18:52:20
eu cred ca tu esti frustrata ca nu ai tu o asemenea medie. crede-ma, pentrun media 10, 4 ani, se munceste. poti spui ce vrei. tu de ce nu ai media 10? cumva nu esti in stare?
3.   La inaltime trimis de
(26 iun 2009, 23:44:28
nu va lasati,tineti-o sus.se poate confirma si la liceu.sa urle cei care nu va au la suflet.
4.   :))) trimis de
(27 iun 2009, 11:06:45
da da da .... elevii de la gen 3 care au terminat cu 10. Felicitari. De ce nu s-a scris ce functii au parintii? Nu zic ca nu este posibil, dar am terminat la acea scoala si stiu ce se petrece. La gen 3 conteaza mai mult ce e mama sau tata.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei