Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2009 - Anul XIV, nr. 147 (4133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cutremurător

La 14 ani, căutat pentru că ar fi violat doi copii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un minor în vârstă de 14 ani este dat în urmărire de poliţie, după ce s-au adunat indicii că acesta a violat doi copii mai mici decât el. Cel puţin în cazul unuia dintre copii, s-au descoperit urmele unei evidente agresiuni sexuale, cazul fiind considerat de o gravitate extremă. Toată grozăvia s-a petrecut într-o grădină din Horodniceni, victimele fiind ademenite cu cireşe într-un loc mai retras.

Uluitoarea poveste s-a petrecut miercuri, în plină zi, în comuna Horodniceni. Din primele cercetări ale poliţiei rezultă că un minor de 14 ani, proaspăt absolvent al şcolii generale din localitate, i-a ademenit la cireşe pe doi copii mai mici, unul de zece ani şi unul de cinci ani. În grădina în care se afla copacul, agresorul l-ar fi supus la perversiuni sexuale pe copilul mai mare, în timp ce pe cel mai mic l-ar fi violat anal.
Miercuri seară, imediat după ce poliţia a fost sesizată despre caz, copiii au fost duşi la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Suceava, pentru a se găsi indicii privind agresiunea sexuală. Dacă în cazul celui mai mare urmele agresiunii sexuale erau din start greu de găsit, la cel mai mic au fost descoperite urme clare de contact sexual. Minorul violator nu a fost de găsit, fiind fugit de acasă.

 

O poveste terifiantă

Pe mama copilului în vârstă de cinci ani am găsit-o ieri la domiciliu. Ea ne-a povestit că miercuri a mers cu micuţul la biserică, iar la terminarea slujbei acesta i-a spus că mai rămâne să se joace în curtea lăcaşului de cult. După-amiază, văzând că acesta nu se întoarce, a plecat în căutarea lui. Spune că s-a întâlnit mai întâi cu celălalt copil agresat sexual, care i-a spus ce s-a întâmplat şi unde este fiul său.
„M-am dus acolo în grădină, copilul meu era în copac, cu pantalonii rupţi între picioare. Era speriat, după ce l-a violat, i-a zis că îl îneacă în Moldova (n.r. - râul), dacă povesteşte ceva”, spune Maria, a cărei identitate completă nu o vom dezvălui pentru protejarea victimelor.

 

Tatăl agresorului, văr cu tatăl copilului violat

Copilul a povestit cu lux de amănunte coşmarul prin care a trecut, precizând fără ezitare cine a fost agresorul. Interesant este că tatăl violatorului şi tatăl victimei sunt veri, cele două familii fiind în conflict de mai multă vreme.
„După ce ne-am întors de la spital, copilul nu a putut dormi deloc, tot se trezea cu mâinile la gură şi urla, avea coşmaruri, tot vedea ce s-a întâmplat”, şi-a spus durerea mama.
Celălalt copil care este posibil să fi fost agresat sexual provine dintr-o familie dezorganizată, în care bătăile între părinţi sunt la ordinea zilei.
„Mi-a zis azi dimineaţă (n.r. ieri) că l-a chemat să mănânce cireşe şi acolo l-a trântit jos şi i-a făcut ce i-a făcut. După ce a terminat cu el s-a apucat de celălalt”, ne-a declarat Nicoleta, mama copilului de zece ani.

 

Tatăl violatorului „garantează 90%” că totul este o înscenare

La mică distanţă de casele unde stau familiile care au reclamat agresiunile sexuale, l-am găsit şi pe tatăl copilului căutat pentru toate aceste grozavii.
„Cu tatăl copilului mic sunt văr, suntem în duşmănie de la Revoluţie. Băiatul meu i-a prins pe cei doi cu nişte curcuţe furate şi i-a alungat. Toată treaba asta nu e decât o înscenare”, crede bărbatul.
El a amintit de mai multe ori că „garantează 90%” că nimic nu este adevărat şi explică fuga copilului prin teama pe care acesta o are faţă de el.
„El, băiatul, se teme de mine, de asta a fugit, eu am fost mai sever cu el, am vrut să-l învăţ o meserie...”, ne-a spus bărbatul, care a ţinut să precizeze totuşi că, dacă faptele se confirmă, nu îşi va ierta fiul.
Cazul este cercetat de judiciariştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Oamenii legii spun că minorul fugar obişnuia să plece de acasă şi să hoinărească pe câmpuri chiar şi câte o săptămână, condiţii în care cunoaşte multe locaţii în care se poate adăposti.
Cazul a fost sesizat şi Direcţiei Generale de Protecţie a Copilului Suceava, mama minorului de zece ani exprimându-şi intenţia de a-şi da toţi cei trei copii la stat, deoarece nu are cu ce-i întreţine.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La 14 ani, căutat pentru că ar fi violat doi copii.
 Vizualizări articol: 1984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
La 14 ani, căutat pentru că ar fi violat doi copii5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei