Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 iun 2009 - Anul XIV, nr. 147 (4133)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Pentru pământ

A pierdut sarcina după ce a fost bătută măr de o bătrână şi cei doi fii ai săi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

O tânără în vârstă de 24 de ani a suferit un avort spontan după ce a încasat o bătaie cruntă de la o bătrână de 70 de ani şi cei doi fii ai săi. Bătaia a izbucnit după ce victima şi agresorii s-au luat la ceartă de la o suprafaţă de teren pe care fiecare şi-o revendică. Dând dovadă de o barbarie ieşită din comun, cei doi bărbaţi şi mama lor şi-au lovit victima cu pumnii, picioarele şi cu o bâtă, chiar şi după ce aceasta a căzut la pământ.

 

Femeia care a pierdut sarcina este din satul Boteşti, comuna Horodniceni, locuind la câteva case distanţă de agresori, membri ai familiei Gâscă. Poliţia locală a intrat pe fir în acest caz luni seară, în jurul orei 17.00, când a fost sesizată despre agresiune printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112.

 

Bătrâna a lovit-o pe tânără de mai multe cu o bâtă

Din cercetările oamenilor legii rezultă că victima, Virginica Mancaş, a încasat lovituri violente de la toţi cei trei agresori.
Mai întâi Valentin Gâscă, în vârstă de 43 de ani, a atacat-o cu pumnii pe femeie, trântind-o la pământ. În „ajutor” a venit fratele său, Loghin, de 43 de ani, care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu picioarele în zona abdomenului, dar şi mama celor doi, Ileana, care, au stabilit poliţiştii, a lovit-o de mai multe ori cu o bâtă, în timp ce tânăra era căzută la pământ.
Transportată la Spitalul Municipal Fălticeni, victima, însărcinată în luna a şasea, a fost internată în secţia obstetrică – ginecologie cu diagnosticul „iminenţă avort spontan”, o zi mai târziu pierzând sarcina.
Ea a rămas internată în spital, ca urmare a leziunilor suferite, tânăra având nevoie de numeroase îngrijiri medicale.

 

Şi-au pierdut minţile pentru o bucată de pământ

La domiciliul familiei Mancaş i-am găsit pe Petru şi Viorica Lazăr, părinţii fetei, care stau şi ei în apropiere.
„Fata era venită la mine să mă ajute să car în grajd nişte fân cosit de pe o bucată de teren. A apărut Valentin Gâscă, care a ameninţat că dă foc la fân. Am intervenit şi mi-a dat o furcă în cap, m-a pus jos. Fata a sărit să mă scape şi atunci au luat-o la bătaie”; povesteşte bătrânul. Toată furia celor trei s-a declanşat de la „palma” de pământ de pe care bărbatul cosise fânul şi pentru care cele două familii sunt în litigiu. Nervoşi că rivalii au cules roadele de pe bucată, cei doi fraţi şi mama lor şi-au pierdut minţile.
„M-am rugat de dânşii să o lase, că e însărcinată, însă au lovit-o tare în burtă. Numai când au văzut că am anunţat poliţia au fugit”, a povestit îndurerată Viorica Lazăr. Ea ne-a povestit că Virginica mai are un copil de trei ani şi, împreună cu soţul, aşteptau bucuroşi venirea pe lume a celui de-al doilea copil.
Bătrâna de 70 de ani şi cei doi fii ai săi sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală gravă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A pierdut sarcina după ce a fost bătută măr de o bătrână şi cei doi fii ai săi.
 Vizualizări articol: 2104 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 4 voturi
A pierdut sarcina după ce a fost bătută măr de o bătrână şi cei doi fii ai săi3.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Doar atat? trimis de
(26 iun 2009, 12:16:37
Cercetati in libertate? Ca sa aiba timp sa-si ia talpasita?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei