Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Timp liber

Complexul Căprioara a fost modernizat în totalitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Unul dintre cele mai apreciate complexe turistice din Suceava, Căprioara, îşi aşteaptă clienţii, din acest an, într-o nouă atmosferă, mai modernă şi mai luxoasă.
Modernizat recent, Complexul Căprioara oferă sucevenilor care vor să scape de zgomotul şi aglomeraţia oraşului locul potrivit pentru petrecerea timpului liber, fie că este vorba doar de o simplă „ieşire” în aer liber, fie că sunt petreceri organizate pentru evenimente speciale.
Dacă în cursul anului trecut a fost modernizat hotelul, anul acesta investiţiile au fost făcute pentru refacerea grădinii de vară. Aceasta a fost modernizată în totalitate, clienţii complexului având la dispoziţie mai multe separeuri cu mese şi scaune noi. De asemenea, au fost refăcute toate spaţiile verzi, fiind plantaţi arbuşti ambientali şi flori decorative.
Un alt punct de atracţie este spaţiul de joacă pentru copii, complet modernizat, cu tobogane, balansoare, căsuţe şi jucării noi pentru cei mici.
Proprietarul Complexului Căprioara, Flavius Munteanu, ne-a declarat că în noua grădină de vară pot fi organizate petreceri pentru evenimente speciale, nunţi şi petreceri câmpeneşti, având în vedere că locaţia oferă nu mai puţin de 120 de locuri la mese. „Este o locaţie în care se pot organiza petreceri de tot felul, în funcţie de ce vor clienţii noştri. Din acest motiv grădina noastră de vară este locul ideal în care atât persoanele adulte, cât şi copii pot să vină să se relaxeze”, a declarat Flavius Munteanu.
El a subliniat că restaurantul complexului oferă clienţilor mâncăruri tradiţionale româneşti dar şi specialităţi internaţionale.

 

Hotelul dispune de 34 de locuri de cazare

Flavius Munteanu a precizat că hotelul din cadrul complexului dispune de 34 de locuri de cazare, în camere standard şi în apartamente, toate modernizate recent. De asemenea, în urma ultimelor investiţii au fost refăcute şi sălile de conferinţă, astfel încât Complexul Căprioara poate să pună la dispoziţia celor interesaţi spaţii pentru training-uri organizate de companii. „Complexul nostru este modernizat în totalitate, motiv pentru care poate deveni o atracţie atât pentru cei care doresc să rămână la noi pentru mai multe zile, cât şi pentru cei care vor să scape pentru câteva ore de zgomotul oraşului”, ne-a mai spus Flavius Munteanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Complexul Căprioara a fost modernizat în totalitate.
 Vizualizări articol: 1181 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.45/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 11 voturi
Complexul Căprioara a fost modernizat în totalitate2.5511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Publicitate gratuita... trimis de
(19 iun 2009, 14:18:45
asta e articol??? eu vad ca e pagina publicitara....
2.   De unde caprioare la Adancata? trimis de
(19 iun 2009, 16:57:41
Oare in padurea de la iesirea din Burdujeni au existat vreodata caprioare?Nu am vrut sa spun "parasute".De astea nu ducem lipsa in Suceava.
3.   Ce folos? trimis de
(19 iun 2009, 17:46:02
drumul pana acolo e de toata jena! Atentionare: nu va stricati masinile!
4.   Who is next ? trimis de
(19 iun 2009, 19:07:18
reclama si iar reclama : dupa Lidana , urmeaza Caprioara big grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
5.   :)))))))))))) trimis de
(19 iun 2009, 21:15:14
pai asa pot sa-si faca unii reclama in suceava,si mai ales ca,pana acolo iti faci varza masina...e frumos acolo,am fost anul trecut la o nunta,dar nashpa drumul...:(

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei