Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Catalin MIHULEAC

Cătălin MIHULEAC


Vibratorul prinţesei Margareta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Din Iad sau din Rai, de unde s-or afla, Arghezi şi N.D. Cocea, înrăiţi pamfletari antimonarhişti, privesc cu satisfacţie cum, de câţiva ani buni, diploma de prinţ, obţinută la învăţământ fără frecvenţă de Radu Duda, este prilej de poante şi de contestaţii, unele venite chiar din sânul familionului Hohenzollern. Dar eu cred că şi fără să aibă la mână adeverinţa de prinţ, ginerele regelui Mihai îşi merită rangul.
Şi-l merită, deoarece, cu toată jalea, trebuie să cădem de acord că Margareta este foarte departe de imaginea încetăţenită a unei prinţese. Ea nu deţine nici cosiţe de aur, nici nu păşeşte parcă pe stele, nici mijlocelul nu şi-l poate trece, oricâtă bunăvoinţă ar avea, printr-un inel. În aceste condiţii, cu mare greutate s-ar fi găsit un zmeu disponibil, cu atâta mai puţin un prinţ, care să fie de acord, cum pretinde cartea tehnică a prinţeselor, s-o răpească şi s-o închidă într-un turn, pentru a o întrebuinţa ulterior în interes personal.
Dacă un prinţ nu s-a prins la o aşa întreprindere, s-a prins în schimb un pui de pesedist, Duda. Riscând să contracteze o hernie, el a strâns din dinţi, s-a luptat imaginar cu gărzile de la palat şi a luat-o pe sus pe Margareta, dovedind astfel calităţi rare, începând cu forţă fizică, putere de sacrificiu, chiar un anume eroism, şi arătând, în ultimă instanţă, că merită dacă nu o legitimaţie de prinţ, măcar o zdelcă semnată de Mihai.
Dar talentele dudeşti nu se opresc aici. Arătând simultan că nu-şi uită obârşiile şi că iubeşte contrastele, Alteţa Sa Ducu a pendulat cu măiestrie între alcovul Casei Regale şi cel al Casei Republicane. Mai întâi, princiarul vibrator al Margaretei a făcut cunoştinţă cu pupătoarea profesionistă a lui Năstase, care i-a propus la un moment dat chiar să devină senator PSD. Apoi a venit la rând Călin să-l ia sub aripa sa protectoare şi să-i bage în guriţă o suzetă erotică statală.
Fâlfâindu-i-se tot mai elocvent de lipsa de perspective a monarhiei în România, Alteţa Sa Regală râvneşte acum oleacă la sceptrul şi coroana de preşedinte. Ce simplu e pentru un prinţ dubios să devină bufon republican unanim recunoscut!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vibratorul prinţesei Margareta.
 Vizualizări articol: 853 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.43/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 7 voturi
Vibratorul prinţesei Margareta3.457

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Cătălin MIHULEAC
Cătălin MIHULEAC
Mircea Radu IACOBAN
Mircea Radu IACOBAN

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei