Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Rozopol: „PNL Suceava nu mai poate să funcţioneze cu jumătăţi de măsură”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele interimar al PNL Suceava, Philip Rozopol, a anunţat că alegerile interne în cadrul organizaţiei judeţene vor avea loc în data de 12 iulie 2009. În opinia acestuia, alegerea unui preşedinte cu puteri depline este esenţială pentru filiala PNL din judeţul Suceava, în caz contrar existând riscul ca rezultatele electorale ale liberalilor să scadă simţitor, ajungând la nivelul celor obţinute de candidatul din 2008 pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, Tiberiu Prodan, de 8 – 9%.
„PNL Suceava are nevoie de un lider cu puteri depline, care să-şi asume responsabilităţi depline. De asemenea, PNL Suceava nu trebuie şi nu poate să funcţioneze cu jumătăţi de măsură, altfel va reveni în situaţia din vara lui 2008, când candidatul său pentru şefia Consiliului Judeţean obţinea doar 8-9% din voturile sucevenilor. Alegerile din 12 iulie trebuie să transforme PNL Suceava într-o structură mult mai pragmatică şi mai bine organizată. Numai cu astfel de calităţi şi un bun management se poate lupta împotriva fraudei morale a PD-L şi PSD şi se poate dezamorsa pericolul adâncirii crizei din cauza incompetenţei decidenţilor efemeri de acum”, a declarat Rozopol.
El a precizat că deşi rezultatele la alegerile europarlamentare sunt considerate nesatisfăcătoare, personal nu este adeptul „tăierilor de capete” în organizaţiile cu rezultate foarte slabe. Rozopol a spus că în perioada imediat următoare va efectua un turneu în întreg judeţul, pentru a discuta cu toţi preşedinţii de organizaţii locale. „Vrem să construim un nou tip de legătură cu baza partidului şi rezolvarea problemelor apărute sau moştenite de la fosta conducere”, a precizat liderul interimar al PNL Suceava.

 

„PD-L şi PSD nu sunt în stare să funcţioneze ca o echipă decât atunci când se vorbeşte de saci cu voturi şi microbuze”

Philip Rozopol a arătat că pentru perioada următoare, PNL îşi propune un grad mult mai mare de concreteţe pentru rezolvarea problemelor apărute în urma unei guvernări haotice, dezbinate şi dezbinante, a celor din PD-L şi PSD.
„Pentru că PD-L şi PSD nu sunt în stare să funcţioneze ca o echipă decât doar atunci când vine vorba de avantaje imediate şi de saci cu voturi şi microbuze. PNL rămâne partidul de care se leagă reuşitele economice ale României şi speranţa multor oameni pentru ieşirea din criză”, consideră Rozopol.
Făcând referire din nou la rezultatele PNL la ultimele alegeri, el a precizat că în locul unui „jihad politic intern”, conducerea centrală a PNL a decis să adopte principiul unităţii partidului, înaintea „luptei politice” din campania pentru alegerile prezidenţiale.
„Cuvintele cheie pentru PNL sunt bun simţ, moderaţie şi hotărâre. Bun simţ în a înţelege că partidul şi oamenii care îl compun nu s-au mobilizat corespunzător pentru alegerile europarlamentare. Moderaţie în luarea unor decizii excesive la cald, pentru că nu este întotdeauna simplu să lupţi împotriva unei puteri politice discreţionare, care te împiedică să-ţi aperi corect şansele. Hotărâre pentru a nu mai permite repetarea fraudei efective şi morale ce a avut loc pe 7 iunie”, a mai spus preşedintele interimar al liberalilor suceveni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Rozopol: „PNL Suceava nu mai poate să funcţioneze cu jumătăţi de măsură”.
 Vizualizări articol: 658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
Rozopol: „PNL Suceava nu mai poate să funcţioneze cu jumătăţi de măsură”1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ne-ati sufocat cu rozopol trimis de
(19 iun 2009, 21:16:21
am o parere f. buna despre PNL, insa prezenta unor astfel de lideri la conducerea unei organizatii judetene nu va ridica procentele. imi aduc aminte de articolele voastre publicate parca anul trecut cand ne-ati intoxicat cu colectia domniei sale de masini, precum si cu familia si trecutul acestui domn. atunci m-am intrebat prima data cine e. desi abunda in presa articolele despre acest domn, pentru mine, cand ma gandesc la lideri locali pnl, tot d-na zarojanu sau dl. baisanu imi vin in minte. si sunt convins ca nu sunt singurul
2.   PNL SV trimis de
(20 iun 2009, 09:45:27
Cu domni precum Baisanu si altii ca el PNL SV nu va obtine niciodata un scor mai mare de 10%. Asta-i adevarul.

Mai faceti si voi curatenie in filiala asta judeteana!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei