Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Misiune filantropică

Centru pentru îndreptarea păcătoşilor, deschis la Dorneşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul director al Heidi România, elveţianul Konrad Hafner, se mută la Suceava începând cu toamna acestui an. Acesta va derula misiuni creştine într-un centru înfiinţat la Dorneşti, iar principalul scop este „îndreptarea păcătoşilor”.

 

O fundaţie din Africa de Sud, condusă de elveţianul Konrad Hafner, fost şef peste Heidi România, încearcă să implementeze în judeţ reguli ale moralei creştine. Misiunea va funcţiona la Dorneşti, într-o clădire achiziţionată ieri de la Societatea Filantropică „Umblaţi în lumină”. Pentru clădirea şi terenul în suprafaţă de 6.000 de mp, elveţianul a achitat 280.000 de euro, sumă la care se vor adăuga investiţiile care se vor face până în septembrie, când este programată deschiderea oficială a misiunii de la Dorneşti.
„Va fi un centru pentru îndreptarea păcătoşilor şi se adresează tuturor categoriilor de persoane. Ne vom axa în special pe persoane tinere care vor să urmeze o viaţă curată şi mă refer aici la cei care urmează să se căsătorească şi nu trebuie să fie cu fata înainte de acest eveniment”, a detaliat Konrad Hafner scopul misiunii care se va deschide în judeţul Suceava.
Fostul director pe România al firmei Heidi a mărturisit că, pentru început, va lucra doar el şi familia sa, alcătuită din soţie şi trei fete, în cadrul acestui proiect, dar dacă acţiunile se vor multiplica va angrena şi alte persoane.
Konrad Hafner a dat ca exemplu misiunea care funcţionează deja în Voiteg - Timiş, care implică numai pe timp de vară peste 1.000 de tineri în diferite tabere educaţionale.

 

Cine este Konrad Hafner

Konrad Hafner şi celălalt fondator al companiei din România, Massimo Palumbo, ambii de origine elveţiană, au renunţat, în iulie anul trecut, la acţiunile pe care le deţineau. Heidi este primul producător străin de ciocolată care a intrat pe piaţa românească, unde şi-a început afacerile în 1994. Firma şi-a început producţia pe plan local cu sortimente precum cremă de ciocolată cu alune sau tablete cu alune întregi caramelizate prin manufactură.
Konrad Hafner, sau Kony cum îi spun apropiaţii, a venit în România în urmă cu mai bine de 14 ani. Pare să se fi îndrăgostit de ţara noastră, dovadă că în acest interval a învăţat limba română şi a dezvoltat afaceri pe mai multe direcţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Centru pentru îndreptarea păcătoşilor, deschis la Dorneşti.
 Vizualizări articol: 1106 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 4 voturi
Centru pentru îndreptarea păcătoşilor, deschis la Dorneşti2.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bravos kony trimis de
(19 iun 2009, 16:04:33
deci...crestinopatul konrad, s-a gandit ca din toate problemele care exista acum in lume si in special in tara asta de rahat, cea mai importanta este reprezentata de adolescentii care fac sex fara sa ceara pentru asta aprobarea unor bosorogi, imbracati ca niste homosexuali si a caror principala pasiune este violarea ministrantilor.

bravo domnule, papa ratzy o sa te iubeasca intrucat si el imbratiseaza viziunile tale progresiste.

pacat, mare pacat, ciocolata e in general buna desi mai scumpa decat competitia
2.   Bv trimis de
(19 iun 2009, 21:25:28
mai trebuie in zona aia asa ceva...cu toate ca nu o sa aiba tare multi membrii...e un dazmatz total prin zona radauti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei