Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 19 iun 2009 - Anul XIV, nr. 141 (4127)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Geoană: Traian Băsescu este un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României

Vineri, 19 Iunie 2009 (17:17:00)

Liderul PSD, Mircea Geoană, a declarat, vineri, după şedinţa CExN de la Turnu Măgurele, că Traian Băsescu reprezintă un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României, date de necesitatea ca România să aibă un nou curs în perspectiva turului doi al alegerilor şi după alegerile prezidenţiale.

"Suntem absolut convinşi că îndepărtarea lui Traian Băsescu de la conducerea României reprezintă nu doar o necesitate politică şi electorală a PSD sau a lui Mircea Geoană, ci reprezintă un obiectiv care trebuie să adune un larg front de iubitori ai democraţiei şi ai unei noi direcţii pentru România", a spus Geoană.

El a susţinut, totodată, că interesul naţional românesc cere în acest moment ca Traian Băsescu să nu mai fie preşedintele României. "Încă cinci ani de regim Băsescu înseamnă prea mult şi riscuri mult prea grave pentru interesul general românesc", a spus Geoană.

Liderul PSD a arătat că misiunea PSD de a-l îndepărta pe Traian Băsescu de la preşedinţa României depăşeşte interesul strict al unui partid politic, oricât de mare ar fi el, fiind "un interes naţional".

"Inclusiv în perspectiva turului doi şi mai ales după alegerile prezidenţiale, România are nevoie de un curs nou şi este clar că în acest moment domnul Băsescu este un obstacol în calea acestor deziderate naţionale", a adăugat Geoană.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Geoană: Traian Băsescu este un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României.
 Vizualizări articol: 633 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Geoană: Traian Băsescu este un obstacol în calea dezideratelor naţionale ale României0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei