Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Drept la replică

Vă rog să-mi oferiţi posibilitatea de a publica următorul drept la replică la articolul ” Patronul de la Pit Stop, Constantin Cozmaciuc, fraude cu fonduri europene”:

Stimate Domnule Sandrinio Neagu, referitor la articolul “Patronul de la Pit Stop, Constantin Cozmaciuc, fraude cu fonduri europene”, publicat în ziarul Monitorul de Suceava, în data de 23.05.2009, doresc să fac următoarele precizări: Este falsă afirmaţia că am întocmit foi de depunere fictive. Au fost mai multe depuneri în contul special de mai mult decât cei 297 milioane. Cum poţi să depui bani la bancă cu documente fictive????? Depui banii şi primeşti o foaie de depunere. Din articolul dumneavoastră se înţelege că am întocmit în fals aceste foi de depunere, fără să depun şi banii, ceea ce este neadevărat. Au fost depuneri corecte şi normale. Suma rulată prin contul special a fost de peste 50.000 euro şi nu doar cei 9874.3 euro, cum scrieţi dvs. Cu aceşti bani au fost achiziţionate utilaje şi aparatura specifică de la firme specializate din România şi pentru aceste achiziţii sunt facturi şi toate documentele necesare. Nu poate fi vorba despre un prejudiciu de 40.000 euro atâta timp cât a fost cheltuită o sumă mai mare decât cea primită de la Comunitatea Europeană doar pe utilaje şi echipamente de service şi proiectul a fost implementat în totalitate. Este absolut imposibil de prezentat toate argumentele pro şi contra din acest dosar într-un articol de ziar. Dealtfel, investigaţiile într-un dosar de urmărire penală sunt confidenţiale şi toate datele şi afirmaţiile  pe baza acelui dosar rămân la condiţia de supoziţii gazetăreşti. Mai mult, conform unui principiu fundamental de drept, nu se poate face o judecată dreaptă fără a asculta şi părerea celeilalte părţi implicate. Rămân la convingerea că adevărata justiţie se înfăptuieşte în sala de judecată şi că vinovăţia sau nevinovăţia unei persoane se stabileşte prin sentinţa judecătorească rămasă definitivă şi în nici un caz în paginile ziarelor. De asemenea, doresc să vă aduc la cunoştinţă că proiectul finanţat şi cu fonduri europene, despre care se vorbeşte în articolul dumneavoastră, a fost implementat în perioada mai 2003 – septembrie 2004 şi funcţionează de atunci fără întrerupere. Absolut toate obiectivele asumate în proiect au fost îndeplinite şi chiar depăşite şi, mai mult, în cei peste 4 ani de activitate firma noastră a virat la buget peste 100.000 euro în taxe şi impozite.

Vă mulţumesc,
Administrator SC Pit Stop SRL
Constantin Cozmaciuc

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Drept la replică.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Drept la replică5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei