Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nereguli

Nouă amenzi după un control printre taximetriştii suceveni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acţiune a poliţiei rutiere desfăşurată ieri în municipiul Suceava, care a vizat verificarea legalităţii activităţii taximetriştilor din oraş, s-a soldat cu aplicarea a nouă sancţiuni contravenţionale.

Acţionând în cele mai importante puncte în care stau şoferii de taxi, agenţii Biroului pentru Siguranţa Circulaţiei Rutiere în Mediul Urban au aplicat trei amenzi pentru lipsa asigurării privind bunurile şi pasagerii din taxi şi două pentru şoferi care aveau buletinul metrologic al aparatului de înregistrare expirat, în timp ce patru sancţiuni contravenţionale au ajuns la taximetrişti care aveau aplicate pe geamurile maşinilor folii sau reclame interzise de legislaţia rutieră.

Valoarea totală a amenzilor se ridică la aproximativ 4.000 de lei.  

La control au participat şi inspectori din cadrul Primăriei municipiului Suceava, care au reţinut actele de autorizare ale mai multor maşini pentru a verifica presupuse nereguli în conţinutul acestora.

Poliţia organizează periodic astfel de acţiuni de control, toate soldându-se cu descoperirea a destul de multe nereguli.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nouă amenzi după un control printre taximetriştii suceveni .
 Vizualizări articol: 1358 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Nouă amenzi după un control printre taximetriştii suceveni5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Masuri disparate sau disperate trimis de
(30 mai 2009, 15:39:48
ma bucur sa vad ca se verifica legalitatea celor care ne transporta,dar in timp ce parcul auto in zona taxi este innoit cam 90% ati observat dv cum arata 90% din masinile maxi taxi sau harburile de autobuze ce au 30 40 ani si isi zdrangane copios tablele ruginite pe hartoapele vopsite proaspat?Mai are vreun microbuz din cele amintite o urma de suspensie,sau o siguranta in trafic,nemaivorbind de eliberarea vreunui bilet de calatorie,asta deja e un banc prost!Daca nu iti stau bine dintii in gura cere bilet pt calatorie si o sa primesti incepand cu trimiteri spre origini sau indemnul cinstit :ia-ti ba masina daca nu-ti convine!Autobuzele vechi de pe traseu nu au indeplinita oare norma de casare sau mai sunt niste bani de stors pt niste asa zise revizii pe care oricum nu le va verifica nimeni,cum nu verifica nici rezultatul asfaltarilor de mantuiala,pe care noi prostii trebuie sa credem ca au fost investitii capitale in infrastructura care golesc vistieriile tarii!asteptam marea asfaltare!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei