Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 mai 2009 - Anul XIV, nr. 122 (4108)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Expoziţie foto

Bărbaţi celebri, victime ale violenţei domestice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de cinci zile, între 29 mai şi 2 iunie, centrul comercial Iulius Mall Suceava va găzdui o expoziţie fotografică inedită – Proiectul 112 - care va prezenta victime ale violenţei domestice, într-o viziune ceva mai neobişnuită.

„Statistic vorbind, victimele sunt femeile, iar bărbaţii, agresorii. Tocmai de aceea rolurile au fost inversate. Încercăm să demonstrăm bărbaţilor cum arată violenţa domestică  pe propria lor piele, i-am fotografiat în situaţii în care multe dintre femei se află. Am ales personalităţi, pentru că sunt lideri de opinie. Poate că în felul ăsta bărbaţii vor înţelege că violenţa nu este un argument”, a declarat Alex Gâlmeanu, fotograful care va prezenta 24 de fotografii care înfăţişează bărbaţi de succes din show-biz-ul românesc şi din mediul de afaceri, medicină, modă, mass-media etc, într-o postură nouă, aceea de victime ale violenţei domestice.

Iniţiatorul proiectului, Mihaela Berciu, consultant de imagine, şi fotograful Alex Gâlmeanu reunesc în cadrul acestei expoziţii 24 de bărbaţi celebri: Ilie Năstase, Dan Bittman, Elan Schwartzenberg, Răzvan Ciobanu, Lucian Mândruţă, Andi Moisescu, Tudor Chirilă, Alexandru Abagiu, Cătălin Botezatu, dr. Constantin Stan, Răzvan Mazilu, Andrei Gheorghe, Florin Piersic Jr., Cristian Mungiu, Edi Petroşel, Horia Brenciu, Tudor Giurgiu, Dan Chişu, Smiley, Mihai Petre, Cătălin Ştefănescu, Dragoş Bucurenci, Vlad Craioveanu şi Mihai Dobrovolschi.

„Stop violenţei în familie!” este mesajul principal al Proiectului 112, al cărui scop este de a sprijini cu fonduri Programul CASABLU, iniţiat în mai 2002, în cadrul căruia funcţionează un centru de consiliere socială, psihologică şi juridică şi un adăpost, cu adresa confidenţială, în care femeile şi copiii victime ale violenţei în familie pot fi găzduiţi între una şi şase luni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbaţi celebri, victime ale violenţei domestice.
 Vizualizări articol: 1880 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Bărbaţi celebri, victime ale violenţei domestice3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei