Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 24 mar 2009 - Anul XIV, nr. 68 (4054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vadu Moldovei

A renunţat la străinătate şi a înaintat divorţ după ce fiica ei s-a sinucis

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Mama minorei în vârstă de 14 ani, din Vadu Moldovei, care şi-a pus capăt zilelor săptămâna trecută, în condiţii misterioase, a renunţat la munca în străinătate şi a înaintat actele de divorţ. Femeia a decis să rămână în ţară, pentru a putea să aibă grijă de celelalte două fiice, una în vârstă de 20 de ani, cealaltă în vârstă de 12 ani. Toate trei au nevoie de consiliere psihologică.

 

Simptome caracteristice abuzului sexual

Imediat ce a auzit că una din fiicele ei şi-a pus capăt zilelor după ce a băut câteva sute de grame de formol, femeia a revenit în ţară. Şi-a găsit celelalte două fiice în Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Suceava, aduse de Poliţie.

În cursul zilei de ieri, femeia, însoţită de fiicele ei, a stat de vorbă cu un psiholog din cadrul Protecţiei Copilului Suceava. Din raportul făcut de psiholog reiese că cele două fete „prezintă simptome caracteristice abuzului sexual, blocaj emoţional şi frică excesivă. De asemenea, fetele trec brusc de la o stare emoţională pozitivă la una negativă. Se recomandă stimulare conform vârstei şi un set de şedinţe bazate pe terapia suportivă centrată pe traumă”.

Fetele au fost incluse într-un program de consiliere psihologică pe o perioadă mai îndelungată. În fiecare săptămână, fetele vor veni la psiholog.

 

Sinucidere cu formol

Nenorocirea s-a întâmplat miercuri seară, când familia a găsit-o pe minora de 14 ani în stare de inconştienţă, în locuinţa din Vadu Moldovei. Minora a fost adusă de urgenţă la spitalul din Fălticeni, dar, cu toate eforturile medicilor, nu a mai putut fi salvată. Medicii legişti au stabilit că fata în vârstă de 14 ani a decedat ca urmare a intoxicării cu formol. Pe corp nu au fost descoperite alte urme de violenţă, aşa că ipoteza unei agresiuni a fost îndepărtată.

Pentru că rudele fetei din partea mamei au avansat şocanta variantă că minora s-a sinucis pentru că nu mai dorea să se culce cu tatăl ei, medicii legişti au examinat şi acest aspect. Din primele date a reieşit că minora întreţinuse raporturi sexuale, iar pentru a stabili dacă cel cu care se culcase era tatăl ei au fost prelevate probe ADN care urmează să fie analizate în laboratoarele de specialitate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A renunţat la străinătate şi a înaintat divorţ după ce fiica ei s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 3075 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.71/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 7 voturi
A renunţat la străinătate şi a înaintat divorţ după ce fiica ei s-a sinucis3.757

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei